Lifestyle

Τάσος Μπουγάς: Έσκισαν το πουκάμισό του επί σκηνής σε συναυλία που έδωσε στην Αυστραλία

Ο Τάσος Μπουγάς θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στην Αυστραλία μέχρι και αρχές του νέου χρόνου

Τον απόλυτο πανικό προκάλεσε η εμφάνιση του Τάσου Μπουγά στην Αυστραλία.

Ο Τάσος Μπουγάς, τις τελευταίες ημέρες, δίνει συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Αυστραλίας, λόγω της εορταστικής περιόδου.

Την Παρασκευή, ο μοναδικός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο κέντρο εκδηλώσεων «The Grand Vaudeville», το οποίο γέμισε από Έλληνες – και όχι μόνο- που έτρεξαν να ακούσουν τις λαϊκές επιτυχίες του.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media από το Σίδνεϊ, φαίνεται η στιγμή που μία θαυμάστρια πάνω στην έξαψη, σκίζει στα 2 το πουκάμισο του τραγουδιστή που συνεχίζει ακάθεκτος το καθήκον του.

Σε άλλα βίντεο φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει με τους θαυμαστές του.

Ο Τάσος Μπουγάς θα δώσει ένα ακόμα live στις 31 Δεκεμβρίου στην Μελβούρνη ενώ στις 3 Ιανουαρίου θα εμφανιστεί στην Αδελαΐδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Αρζόγλου περιγράφει την συγκλονιστική του εμπειρία: «Ήρθα κοντά στον θάνατο, η ζωή μου έγινε πιο ουσιαστική»
«Νομίζω ότι μετά από τέτοιες εμπειρίες η ζωή είναι πολύ πιο αισιόδοξη, πιο ουσιαστική, μια ουσία που πριν δε μπορούσες να την πιάσεις», πρόσθεσε ο ηθοποιός
Ο Κώστας Αρζόγλου
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η Δροσάκη δικαιώθηκε στη δουλειά της, όταν η Δανδουλάκη έδιωξε από την παράσταση τον Φιλιππίδη»
«Δεν μίλησαν πολλοί άνθρωποι για την υπόθεση και δεν θα μιλήσουν και εύκολα» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την δικαστική διαμάχη των 2 ηθοποιών
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Λένα Δροσάκη