Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Τάσος Χαλκιάς: Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη γυναίκα σου;

Τάσος Χαλκιάς: Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη γυναίκα σου;

“H βία που επικρατεί στην κοινωνία με τρελαίνει, ειδικά όταν προέρχεται από ανθρώπους μορφωμένους” δηλώνει ο Τάσος Χαλκιάς.

Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνομίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, στο Στούντιο 4 της Παρασκευής, για την ολοένα και αυξανόμενη βία στην ελληνική κοινωνία για την οποία και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την βαθιά του οργή.

«Η βία με σοκάρει στον βαθμό που θέλω να την τιμωρήσω. και εκεί έχω μεγάλο πρόβλημα. Δηλαδή θυμάμαι τον παλιό μου εαυτό αλλά όχι για να ασκήσω βία επειδή μου την έδινε προσωπικά, επειδή όμως βλέπω την βία άδικα σε κάποιον άλλον. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι» εξομολογήθηκε αρχικά ο αγαπημένος μας ηθοποιός.

«Στο δικό μου παιδί δεν σήκωσα ποτέ ούτε κατά διάνοια το χέρι. Μια φορά στον γιο μου, που ήταν μάλιστα τεσσάρων χρονών, του τράβηξα μια φέτα αγγούρι από το στόμα γιατί την είχε και την πιπίλαγε σαν καραμέλα, «φά’ το ρε, φα’ το μην σε πάρει ο διάβολος» του είπα.

Κάνω μία έτσι, δηλαδή έφυγε το χέρι μου, την τράβηξα και την πήρα. Δεν τον βάρεσα και αυτή ήταν η μοναδική φορά, με πείραζε που δεν καταλάβαινε ότι αυτό ήταν φαϊ και όχι καραμέλα».

«H βία που επικρατεί σήμερα στην κοινωνία με τρελαίνει, ειδικά όταν προέρχεται από ανθρώπους μορφωμένους και αναφέρομαι στο τελευταίο γεγονός.

Το ξεχωρίζω γιατί ο μορφωμένος άνθρωπος έχει περάσει από πανεπιστήμια και από διδασκαλίες σοφών και μεγάλων ανθρώπων μιας και πάρα πολλοί ακαδημαϊκοί, ποιητές και ζωγράφοι διδάσκουν στα πανεπιστήμια. Λοιπόν δεν είναι δυνατόν να έχεις περάσει από τέτοια ζητήματα και να είσαι βάρβαρος μέσα σου».

«Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη σύντροφο σου ή στη γυναίκα σου ή στη μάνα των παιδιών σου;

Πως είναι δυνατόν, ρε παιδί μου; Δεν το γεννάει ο νους μου, δεν μπορώ» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Τάσος Χαλκιάς στην ΕΡΤ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις