Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Τατιάνα Μπλάτνικ: Χρόνια ήμουν ασυνεπής με τον εαυτό μου

Τατιάνα Μπλάτνικ: Χρόνια ήμουν ασυνεπής με τον εαυτό μου
NDPPHOTO

Μια απολογιστική ανάρτηση έκανε από την Τατιάνα Μπλάτνικ, λίγους μήνες αφού έγινε γνωστό το διαζύγιό της από τον Νικόλαο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν παντρεμένοι 14 χρόνια και μένουν μόνιμα στην Ελλάδα ακόμη και μετά το χωρισμό τους. 

Το απόγευμα της Δευτέρας (26.08.2024), η επιχειρηματίας ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από την προπόνησή της και περιέγραψε πόσο πολύ χαίρεται που επιστρέφει στη ρουτίνα και τις αγαπημένες της συνήθειες και πόσο σημαντική είναι η πειθαρχία για εκείνη. 

Κάνει αναφορά στον “νέο εαυτό” της, που χρειαζόταν χρόνο να απορροφήσει τις αλλαγές. Λέει πως το χαμόγελό της επέστρεψε και ότι για πολλά χρόνια ήταν ασυνεπής με τον εαυτό της, αλλά όχι τώρα.

«Χαρούμενη που επέστρεψα στο “χαλάκι μου”.

Η πειθαρχία είναι ελευθερία. Ήταν ένας χρόνος αλλαγής, ένας χρόνος προκλήσεων και αυτό σημαίνει επίσης ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις οποίες “αγκάλιασα” λόγω της δουλειάς και της ομάδας που με περιβάλει.

Ωστόσο, κάπως ξέχασα ένα πράγμα: ναι, κατάφερα να μείνω συνεπής με την προπόνησή μου, πειθαρχημένη με τη ρουτίνα μου, πιστή στον λόγο μου, ολοκληρώνοντας projects αλλά αυτό που ξέχασα καθώς περνούσε ο χρόνος – τα όριά μου και ότι ο “νέος εαυτός μου” χρειαζόταν χρόνο για να επεξεργαστεί και να απορροφήσει τις αλλαγές.

Άρχισα να ακούω όλους τους άλλους γύρω μου τις τελευταίες εβδομάδες και όχι το ένστικτό μου και επέστρεψα νιώθοντας εξαντλημένη εξαιτίας αυτού.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί άνθρωποι είναι ότι η πειθαρχία είναι ελευθερία. Από εκεί μπορείς να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα.

Ακόμα και αν έρχεσαι για 30’ και κάνεις διατάσεις σημαίνει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Αν λες ότι θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου κάν’ το, αν όχι σταματάς να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και είσαι το μόνο άτομο που δεν πρέπει να απογοητεύσεις.

Μετά από χρόνια που ήμουν ασυνεπής με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανη φέτος είναι να είμαι συνεπής και να βλέπω αλλαγή στο νου, στο σώμα και στο πνεύμα. Είναι η συνέπεια που φέρνει την αλλαγή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

 

Σήμερα, απλά “επιστρέφοντας” σε εμένα, το χαμόγελό μου επέστρεψε. Μόνο εσύ ξέρεις τι βάζει φωτιά στην ψυχή σου… για μένα είναι απλό- να νιώθω υγιής, παθιασμένη και με στόχους. (Και ανυπομονώ να επιστρέψω στους “ανθρώπους μου”)» έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις