Σάββατο, 20 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Τέιλορ Σουίφτ: Συνελήφθη ο stalker της στη Γερμανία – Απειλούσε και τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι

Τέιλορ Σουίφτ: Συνελήφθη ο stalker της στη Γερμανία – Απειλούσε και τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι
REUTERS

Ένας ύποπτος άνδρας που παρακολουθούσε και είχε απειλήσει την Τέιλορ Σουίφτ και τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι, συνελήφθη στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας.

Ο 34χρονος Αμερικανός stalker, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, είχε εισιτήριο για το σόου της Τέιλορ Σουίφτ, στις 17 Ιουλίου στο Veltins-Arena στη Γερμανία. Ο ίδιος ανέβαζε στα social media απειλές κατά της γνωστής τραγουδίστριας και του συντρόφου της Τράβις Κέλσι, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή του, την ώρα που έμπαινε στο χώρο της συναυλίας.

Ο άνδρας θα παραμείνει υπό κράτηση για όλη τη διάρκεια του Eras Tour στην πόλη και θα αφεθεί ελεύθερος σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου.

Οι αρχές τόνισαν ότι δεν υπήρχε ποτέ κανένας κίνδυνος για τη Swift, του Kelce ή τους 60.000 θαυμαστές που ήταν παρόντες για το Παράσταση 17 Ιουλίου.

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση stalker που έχει βιώσει η Swift τους τελευταίους μήνες. Νωρίτερα φέτος, ένας άνδρας με το όνομα Ντέιβιντ Κρόου συνελήφθη δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες αφού καταδίωκε τη σταρ έξω από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Αφού η ασφάλεια της Σουίφτ κάλεσε το 911 και ανέφερε ότι ο Κρόου «παραβρίσκεται» έξω από το διαμέρισμά της, συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου με εντάλματα σχετικά με τη μη εμφάνιση σε προηγούμενη κλήση σχετικά με πρώην παραπτώματα, ανέφεραν οι New York Times . Μετά την απελευθέρωσή του, ο Κρόου επέστρεψε στο σπίτι της Σουίφτ στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιανουαρίου και συνελήφθη ξανά, κατηγορούμενος για δύο κατηγορίες παρενόχλησης και δύο κατηγορίες καταδίωξης.

Στο παρελθόν, η Taylor Swift έχει μιλήσει για το πώς την επηρεάζει ο φόβος της για τη «βία» που προκύπτει από τη φήμη της.

«Ο φόβος μου για τη βία συνεχίστηκε στην προσωπική μου ζωή», έγραψε η Σουίφτ σε ένα δοκίμιο του 2019 για το Elle . «Φέρω επίδεσμο QuikClot στρατιωτικού επιδέσμου, το οποίο προορίζεται για τραύματα από πυροβολισμό ή μαχαίρι. Τα sites έχουν αναλάβει να δημοσιεύουν κάθε διεύθυνση σπιτιού που είχα ποτέ στο διαδίκτυο. Έχεις αρκετούς stalkers που προσπαθούν να εισβάλουν στο σπίτι σου και αρχίζεις να προετοιμάζεσαι για άσχημα πράγματα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις