Σάββατο, 6 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τετραήμερος «βασιλικός» γάμος στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι – Παντρεύεται η κόρη του Spas Roussev

Τετραήμερος «βασιλικός» γάμος στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι – Παντρεύεται η κόρη του Spas Roussev
NDPPHOTO

Η κόρη του Spas Roussev, παντρεύεται και ο υπερπολυτελής γάμος θα γίνει στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι, την οποία αγόρασε ο Βούλγαρος μεγιστάνας. 

Από την Πέμπτη 4 Ιουλίου, ο Spas Roussev και η σύζυγός του Diliana δεν έχουν σταματήσει να υποδέχονται γαλαζοαίματους και VIP καλεσμένους τους στην υπερχλιδάτη βίλα τους στο Πόρτο Χέλι, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της χρονιάς … της κόρης τους, Christa-Maria.

Ο Spas Roussev είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επενδυτές τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Γεννήθηκε στη Σόφια, στις 4 Ιουνίου 1954, και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου VIF.

Ο 70χρονος σήμερα μεγιστάνας είναι πρόεδρος της Viva Corporate Bulgaria και δεν δίστασε να διαθέσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του: μια κατοικία στον Άγιο Αιμιλιανό, στο Πόρτο Χέλι. Η πληροφορία ότι πωλείται η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη και το deal κλείστηκε έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις. Η βίλα διαθέτει ιδιωτική παραλία, πισίνα 30 μέτρων και 12 κρεβατοκάμαρες.

Το αποκλειστικό δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα προσκλητήρια του φανταχτερού γάμου.

Ο Spas και η Diliana έχασαν τον πρώτο τους γιο, Mitko, σε τρυφερή ηλικία, όταν έπεσε από τον 10o όροφο όπου βρισκόταν η οικία της οικογένειας. Η ζωή στη συνέχεια τους χάρισε ακόμα έναν γιο και την Christa-Maria, η οποία σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου, θα λάμπει μέσα στο πανάκριβο νυφικό της.

Η Christa-Maria και ο John Okemah θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Αιμιλιανού, στο Πόρτο Χέλι, στις 19.30 ακριβώς. To dress code θα είναι «Summer Formal».

Η κόρη του μεγιστάνα και ο εκατομμυριούχος εκλεκτός της καρδιάς της, επίσημα ζευγάρι πλέον, θα δεχθούν τις ευχές και τα συγχαρητήρια των καλεσμένων στο γαμήλιο δείπνο, που σύμφωνα µε το πρόγραμμα «υπόσχεται» να εξελιχθεί σε μια ατελείωτη βραδιά, γεμάτη σαμπάνια και χορό.

Η λήξη της γαμήλιας γιορτής θα δοθεί αύριο, Κυριακή, µε ένα καθόλου λιτό brunch στη «Hinitsa Tavern».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις