Παρασκευή, 27 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Θανάσης Αλφόνσο: «Στο Δελφινάριο δεν ήρθε κανένα λιοντάρι να μου φάει κάτι τρία χρόνια»

Θανάσης Αλφόνσο: «Στο Δελφινάριο δεν ήρθε κανένα λιοντάρι να μου φάει κάτι τρία χρόνια»

«Το μόνο που νιώθεις είναι 1500 άτομα να σε χειροκροτούν, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα» δηλώνει ο Θανάσης Αλφόνσο.

Για την πολευτή συνεργασία που είχε σε θέατρο και τηλεόραση με τον Μάρκο Σεφερλή καθώς και για την αιχμηρή κριτική του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Δελφινάριο κλήθηκε να πάρει θέση ο ηθοποιός Θανάσης Αλφόνσο στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Παρασκευής (27.09.2024), στον Alpha.

«Με τον Μάρκο Σεφερλή συνεργαστήκαμε όταν πήρε για πρώτη φορά δική του παραγωγή, το “Κατά Μάρκον ευαγγέλιο”. Ήταν σούπερ απαιτητικός και είναι επιτυχημένος επειδή είναι αυστηρός. Είναι στρατός, αυστηρός πολύ στη δουλειά του. Συνολικά συνεργαστήκαμε για 12 χρόνια» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο ηθοποιός.

«Παίζαμε χωρίς ρεπό και δεν μπορούσα να κλείσω ημερομηνία γάμου γιατί κλείναμε συνέχεια παραστάσεις και δεν υπήρχαν ημερομηνίες κενές, Σαββατοκύριακο, για να παντρευτώ».

«Εγώ που ήμουν για τρία καλοκαίρια στο Δελφινάριο δεν ήρθε κανένα λιοντάρι να μου φάει κάτι. Στο Δελφινάριο το μόνο που νιώθεις είναι 1500 άτομα να σε χειροκροτούν και νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα» πρόσθεσε ακόμα, με αφορμή και τα σχόλια του Φώτη Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ, ο Θανάσης Αλφόνσο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις