Τετάρτη, 21 Αυγ.
30oC Αθήνα

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το ατύχημα του γιου του – «Ο Ιερώνυμος αναρρώνει»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το ατύχημα του γιου του – «Ο Ιερώνυμος αναρρώνει»
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ο πολυαγαπημένος γιος του Θανάση Βισκαδουράκη, Ιερώνυμος, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα το χτεσινό (20.08.2024) βράδυ η οικογένεια να περάσει αρκετές ώρες στα επείγοντα του κέντρου υγείας.

Ο γνωστό ηθοποιός με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους followers του για το ενδιαφέρον και την αγάπη που του έδειξαν σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, επίσης, τους ενημέρωσε ότι ο γιος του είχε ένα ατύχημα άλλα όλα είναι καλά και πως ο μικρός Ιερώνυμος αναρρώνει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο μικρός Ιερώνυμος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας του Δήμου Παλαμά προκειμένου να το δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο ηθοποιός είχε ανεβάσει βίντεο από το ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδί στο κέντρο υγείας, στη συνέχεια όμως το έσβησε.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Ο Ιερώνυμος είχε ένα ατύχημα μα όλα πήγαν καλά και σιγά σιγά αναρρώνει. Σας ευχαριστούμε!», έγραψε σε story του στο Instagram.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και σύζυγός του Κατερίνα, απέκτησαν τον γιο τους Ιερώνυμο στις 29 Δεκεμβρίου 2016, ο οποίο σήμερα είναι 8 ετών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις