Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θάνος Μαρίνης: «Βρήκαμε ότι έχω καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα τυχαία»

Θάνος Μαρίνης: «Βρήκαμε ότι έχω καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα τυχαία»

Την είδηση «βόμβα» για τον γνωστό buyer της εκπομπής Cash or Trash που έπασχε από καρκίνο και τελικά τον ξεπέρασε, έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Θάνος Μαρίνης, ο οποίος το ανακάλυψε τυχαία.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, την Τρίτη (02.07.2024) ο Θάνος Μαρίνης, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο. Σήμερα Τετάρτη ο buyer του «Cash or Trash» βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την τυχαία ανακάλυψη της ασθένειας, μέσω εξετάσεων των παιδιών του.

«Είπα να το κάνω γνωστό, γιατί αυτά δεν είναι πλέον ιατρικά απόρρητα, πρέπει να τα βγάζουμε προς τα έξω. Πήγα τα παιδιά για τυπικές εξετάσεις θυρεοειδή και μου λέει η γιατρός έλα κι εσύ.

Μου έβαλε το τζελ και το βρήκε αμέσως. Βρήκαμε καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα και έπρεπε να φύγει άμεσα. Κατά τύχη το βρήκαμε, ενώ οι εξετάσεις μου ήταν άριστες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θάνος Μαρίνης.

Και συνέχισε: «Τα παιδιά ήξεραν από την αρχή τι συμβαίνει. Ο μικρός μου γιος, ο Ίωνας έπαθε σοκ στην αρχή, αλλά κατάλαβε και αυτό είναι ένα μάθημα ζωής και για αυτούς. Θα χρειαστώ ιώδιο στη συνέχεια, θα το κάνω μετά τις διακοπές.

Είμαι σε ευνοϊκή θέση, φαίνεται ότι θα είναι ιάσιμο, είμαι από τους τυχερούς που δεν κάνει μεταστάσεις. Ο κόσμος έξω κάνει μεγάλο αγώνα. Η ζωή είναι τόσο ωραία και αυτά σε κάνουν καλύτερο και σου χτυπάνε καμπανάκια».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Marinis (@th.marinis)

Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Σόνια Καζόνι, που στέκεται βράχος στο πλευρό του, λέγοντας: «Με το Σονάκι είμαστε 18 χρόνια. Αγαπηθήκαμε και συνεχίζουμε μαζί».

Για το Cash or Trash είπε: «Είναι η 4η σεζόν, αλλάξαμε περιβάλλον. Έχει γίνει ωραία δουλειά, ήταν μια ωραία έκπληξη αυτό το πρότζεκτ και πέτυχε».

«Πιέστηκα πολύ σε πολλά πράγματα γι αυτό μου βγήκε αυτό το πράγμα. Αφιερώστε χρόνο για εσάς, ηρεμήστε, αγαπήστε τον εαυτό σας και να σκεφτόμαστε και λίγο αυτούς που περνάνε δύσκολα», κατέληξε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις