Lifestyle

Θάνος Τζάνης: «Έπρεπε να χάσω τα κιλά τότε, έκανα κακό στην υγεία μου αλλά και στην εικόνα μου»

«Ήταν μια περίοδος που δεν πήγαιναν καλά τα επαγγελματικά μου και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό» λέει ο Θάνος Τζάνης

«Δεν πήγαιναν καλά τα επαγγελματικά μου και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό. Αλλά από κάποιο σημείο κι έπειτα είχα πει ότι αυτό πρέπει να σταματήσει», είπε ο Θάνος Τζάνης.

Ο Θάνος Τζάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη Σπυριδούλα Τριάντου. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο που είχε πάρει πολλά κιλά.

Εκείνη την περίοδο όσοι έπαιρναν μέρος σε talent show ή και ριάλιτι αποκτούσαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Ένιωσες εσύ κάποια στιγμή να ξεφεύγεις;

Όχι, έπαρση δεν είχα καθόλου, και ξέρεις γιατί; Επειδή από μικρός ήθελα να γίνω τραγουδιστής όχι για τη δόξα, ούτε για το χρήμα, αλλά για την επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό εμένα με αναγεννά κι αυτό είναι που με κρατάει ακόμα, ύστερα από τριάντα χρόνια στο επάγγελμα αυτό. Με ενδιαφέρει να επικοινωνώ  ουσιαστικά με τον κόσμο, να τους κάνω να διασκεδάζουν.

Την περίοδο που πήρες τα παραπάνω κιλά πώς ήταν η ζωή σου;

Ήταν μια περίοδος που δεν πήγαιναν καλά τα επαγγελματικά μου και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό. Γενικά μου αρέσει και το καλό φαγητό, είμαι καλοφαγάς, να ξέρεις, αλλά από κάποιο σημείο κι έπειτα είχα πει ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρχικά, γιατί κάνω κακό στην υγεία μου και, δεύτερον, για την εικόνα μου. Όμως τα κατάφερα κι επέστρεψα στα αρχικά μου κιλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Φώτης Σεργουλόπουλος: «O ρόλος του πατέρα είναι σαν να κάνεις ποδήλατο»
«Μπορεί να έχω φοβηθεί μπροστά σε ένα έγκλημα ή σε κάτι το οποίο είναι τρομακτικό για τη ζωή μου, δεν έχω αισθανθεί φόβο στη ζωή μου για πράγματα τα οποία έχω αποφασίσει να κάνω», λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος