Site icon NewsIT

Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

09.09.2024 | 08:42
Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη χώρισαν, όπως επιβεβαίωσε το μοντέλο, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Σάσα Σταμάτη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να δώσουν τέλος σε μια σχέση που πέρασε από 40 κύματα. Το ζευγάρι είχε ανταλλάξει μηνύσεις το 2022, αλλά στη συνέχεια ήρθε η επανασύνδεση. Οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους έπεσαν πριν από λίγες μέρες, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να μετακομίζει σε άλλο σπίτι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Οn time» και της δημοσιογράφου, Σάσας Σταμάτη, ο τραγουδιστής στο σπίτι που έμεναν μαζί στην Αργυρούπολη, πλέον μένει μόνο η πρώην σύντροφός του.

Η τελευταία κοινή έξοδος του ζευγαριού ήταν στις 16 Αυγούστου του 2024 στην Κύπρο, όπου ο τραγουδιστής είχε συναυλία και η Βαρβάρα Κίρκη τον είχε ακολουθήσει, όπως και στις περισσότερες εμφανίσεις του. Σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη μαζί της, ξεκαθάρισε: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί».

«Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει» ανέφερε η Βαρβάρα Κίρκη στην δημοσιογράφο..

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 έγινε γνωστή η είδηση για τη μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, ενώ ακολούθησε και μήνυση του Θέμη Αδαμαντίδη. Το ζευγάρι, όμως, ένα μήνα μετά ήταν και πάλι μαζί και η σχέση του έδειχνε ακόμη πιο δυνατή.

Μετά την επανασύνδεση απέσυραν τις μηνύσεις. Εκκρεμεί, όμως, η κατηγορία κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βία, καθώς η συγκεκριμένη διώκεται αυτεπαγγέλτως. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομία αλλά και αισθητικός, αν και την κέρδισε τελικά ο χώρος του μόντελινγκ. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε μέσω του τηλεπαιχνιδιού «super deal», όταν υπήρξε ένα από τα πολλά κορίτσια που κράταγαν τις βαλίτσες με τα κρυμμένα ποσά.

Λίγο αργότερα τη βλέπουμε να συμμετέχει ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικά πλατό περιφερειακών καναλιών.

Εκτός από τα επαγγελματικά της βήματα, η Βαρβάρα Κίρκη έχει απασχολήσει και με την προσωπική της ζωή. Κάποτε μάλιστα φημολογούταν πως διατηρούσε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version