Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με τη βοήθεια της Νατάσας Θεοδωρίδου

Θεσσαλονίκη: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με τη βοήθεια της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου διέκοψε για λίγο τη συναυλία της, στη Θεσσαλονίκη, με τα κινητά τηλέφωνα να παίρνουν φωτιά. Η πρόταση γάμου έγινε και η μέλλουσα νύφη είπε το «ναι» στον αγαπημένο της.

Η πρόταση γάμου έγινε όπως ακριβώς είχε σκεφτεί και οργανώσει. Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δίπλα του, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια, στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του και έβγαλε το δαχτυλίδι. Εκείνη εμφανώς συγκινημένη του είπε το μεγάλο «ναι» και του έδωσε ένα φιλί, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδειχνε να το απολαμβάνει. «Ας σταματήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό» είπε όταν όλα ήταν έτοιμα για την πρόταση γάμου. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα, το ευτυχισμένο ζευγάρι επισκίασε τη δημοφιλή τραγουδίστρια και έζησε στιγμές που δύσκολα θα ξεχαστούν.

Ο Νίκος και η Μαριαλένα έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Αμέσως μετά ο νεαρός κατέβηκε από τη σκηνή και η μέλλουσα νύφη παρέμεινε, για να χορέψει ποντιακά με την τραγουδίστρια.

Μια σειρά από βίντεο με την πρόταση γάμου, κάνουν από τη νύχτα της Τετάρτης 28 Αυγούστου του 2024 το γύρο του διαδικτύου. Με τους χρήστες να δίνουν ευχές στο ζευγάρι και συγχαρητήρια στο νεαρό που οργάνωσε την πιο ευχάριστη έκπληξη στην αγαπημένη του.

Τις δικές της ευχές έδωσε και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο του Απόλλωνα, με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις