Lifestyle

Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου σε σπάνια βραδινή έξοδο στη Μύκονο

Χαλαρές στιγμές στη Μύκονο περνούν η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγός της, Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου εντοπίστηκαν στα κοσμικά Ματογιάννια της Μυκόνου.

Η «σιδηρά κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και ο σύζυγός της Θεόδωρος, εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι.

Για ακόμη μια φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της, αφού φορούσε λευκή στραφταλιζέ δημιουργία με λαμπερά floral στοιχεία και πολλαπλά βολάν στα μανίκια. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς