Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024  

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024  

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Τα συναισθήματα σήμερα βγαίνουν δυναμικά στην επιφάνεια. Ωστόσο μια μικρή αμφισβητήσιμη διάθεση μπορεί να δυσκολέψει τις αποφάσεις σου. Κάποιες συνομιλίες στα εργασιακά μπορεί να παρεκτραπούν.

Επίσης μπορεί να νιώσεις ότι αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της επιθυμίας και της λογικής. Πάρε πρωτοβουλίες και εντυπωσίασε τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Η Σελήνη σήμερα μετακινείτε στον τομέα της ιδιωτικότητας σου και σε ελκύουν περισσότερο λιτές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες. Μπορεί να θελήσεις να λύσεις ένα πρόβλημα ή να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά η ανησυχία εμποδίζει το μυαλό σου να επικεντρωθεί σ’ αυτό.

Μην διακινδυνεύεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι εύκολα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Κράτα μικρό καλάθι προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου ψυχολογία.

Καρκίνος: Οι αποφάσεις σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να ληφθούν καθώς η παραπληροφόρηση ή η υπερβολική σκέψη σου δημιουργούν συγκρούσεις και ανασφάλεια. Διατήρησε ρεαλιστικές τις προσδοκίες σου στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα.

Εμπιστεύσου τους πραγματικούς φίλους σου και δέξου τις συμβουλές τους, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη. Υπάρχουν στιγμές που οι ίδιες σου οι σκέψεις σε οδηγούν σε αδιέξοδα.

Λέων: Σήμερα μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση ή αναποφασιστικότητα ή ακόμα και απογοητεύσεις. Ωστόσο η αναθεώρηση του παρελθόντος μπορεί να είναι βοηθητική. Μια αίσθηση ότι είσαι λίγο εκτός παιχνιδιού στα εργασιακά είναι πολύ πιθανή αν και όχι ακριβής.

Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφο σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις αποστάσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική ή συνεργασιακή σου σχέση δεν αποκλείεται να αλλάξει μορφή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις