Site icon NewsIT

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

01.09.2024 | 07:31
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Zodiac circle on the background of the cosmos. Astrology. The science of stars and planets. Esoteric knowledge. Ruler planets. Twelve signs of the zodiac

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Προσωπικές αποκαλύψεις μπορεί να προκύψουν σήμερα και αύριο. Οι συνομιλίες είναι πιο χρήσιμες απ’ ότι συνήθως, ακόμα κι αν μπορεί να είναι λίγο ωμές σε σημεία. Είναι μια καλύτερη μέρα για να παίρνεις τα πράγματα πιο εύκολα από το να τα κουράζεις.

Μια νέα Σελήνη θα συμβεί άμεσα που θα καθαρίσει το σχιστόλιθο. Προς το παρόν στόχευσε στον προβληματισμό και την αναθεώρηση για τα καλύτερα αποτελέσματα. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον ηλιακό 9ο οίκο σου υποδηλώνει κάποια οπισθοδρόμηση σε εκπαιδευτικά, νομικά, εκδοτικά ή ταξιδιωτικά θέματα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Δίδυμοι: Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τον προβληματισμό παρά τη δράση προς μια ολοκαίνουργια πρωτοβουλία. Το δέσιμο χαλαρών άκρων από την άλλη είναι υπέρ σου. Μπορεί επίσης να προσαρμόζεις τον τρόπο επικοινωνίας ή τη νοητική σου προοπτική για να χειριστείς καλύτερα τα θέματα σου.

Ο Ερμής τώρα ορθόδρομος δημιουργεί υποστηρικτικές πτυχές και η σύνδεση, η μάθηση και το μοίρασμα είναι πολύ πιο ανταποδοτικά και απλά. Η μετακίνηση του Πλούτωνα πίσω στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, υποδεικνύει περαιτέρω εργασία στου τομείς της οικειότητας, των χρεών και των εξαρτήσεων το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος: Αν και η σημερινή μέρα ευνοεί τις δραστηριότητες χαμηλότερων τόνων έναντι των νέων ξεκινημάτων, μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα. Σε βάζει σε μια υπέροχη θέση για να προσδιορίσεις τι υπονομεύει την ευτυχία σου. Σκέψεις, συζητήσεις ή μυρωδιές μπορεί να αποκαλυφθούν.

Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψεις και προβλήματα να λύσεις. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον τομέα της συνεργασίας σου για τελευταία φορά, υποδηλώνοντας ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή για να ανανεώσεις μια στενή σχέση ή να διαχειριστείς τους στόχους και τις ανάγκες της σχέσης σου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Λέων: Η αντιμετώπιση προβλημάτων σε μια βασική σχέση μπορεί να είναι καθαρτική, που θα σε φέρει σε εξαιρετική θέση να εργαστείς για βελτιώσεις και ανάπτυξη. Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τον προβληματισμό, τη διόρθωση των πραγμάτων και το να δούμε που μπορούμε να διορθώσουμε τα προβλήματα.

Η απόκτηση προοπτικής μπορεί να μην είναι ακόμη εφικτή πριν από τη νέα Σελήνη, αλλά η σαφήνεια είναι προ των πυλών. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για το τελευταίο σκέλος της διέλευσης του, υποδεικνύοντας την περεταίρω ανακαίνιση των πρακτικών υποθέσεων, των καθημερινών υποχρεώσεων ή των θεμάτων υγείας.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version