Site icon NewsIT

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

22.03.2020 | 00:03
ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 22 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η όψη της Αφροδίτης σήμερα με τον Ποσειδώνα ευνοεί την ανάπαυση, τη φαντασία, τη συγχώρεση και την απελευθέρωση από το στρες. Ταυτόχρονα η ευθυγράμμιση του Άρη με τον Πλούτωνα σε γεμίζει ενέργεια και αισιοδοξία, γι’ αυτό και μπορείς να απολαύσεις τη μέρα σου. Μην βάζεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε δεύτερη μοίρα. Θα το μετανιώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να βρεις ευχάριστες δραστηριότητες και να συναναστραφείς θετικούς ανθρώπους.

Ταύρος: Ευχάριστες και ευνοϊκές οι σημερινές συνθήκες σε βοηθούν να περάσεις όμορφα, να νιώσεις πιο αισιόδοξη, να δείξεις το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Κάνε μια προσπάθεια και φρόντισε να εξασφαλίσεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις ότι η γοητεία σου παραμένει ακαταμάχητη. Αν καταφέρεις να βάλεις και φρένο στις αρνητικές σκέψεις, δεν φαντάζεσαι τι ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν.

Δίδυμοι: Η σημερινή Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια ανεβάζοντας κατά κάποιο τρόπο την αυτοπεποίθησή σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να οργανώσεις ένα ανάλαφρο πρόγραμμα, που θα εμπεριέχει διασκέδαση που θα συμπεριλαμβάνει λόγω των συνθηκών μόνο τους δυο σας. Η έντονη κοινωνικότητά σου δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να μελαγχολήσεις, εσύ που είσαι μόνη, έστω και με επικοινωνίες μέσω δικτύωσης. Καταφέρνεις να καλύψεις τα συναισθηματικά σου κενά μέσα από αγνές και καθαρές φιλίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version