Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου σήμερα είναι υψηλές στον κατάλογο ανησυχιών σου, καθώς η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και έπειτα τον Πλούτωνα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Είσαι πλέον πιο αποφασισμένη και προσανατολισμένη στους στόχους σου. Ήρθε η ώρα να δώσεις προτεραιότητα στους μακροχρόνιους επαγγελματικούς στόχους σου και να επενδύσεις στη φήμη και στη σταδιοδρομία σου. Δώσε σημασία στις πράξεις του ερωτικού σου συντρόφου και όχι στα λόγια στα οποία φαίνεται να μην είναι καλός. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε με θάρρος και τόλμη το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς όμως να χάνεις και τη θηλυκότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σήμερα κι αυτό σε φέρνει σε επαφή με τις φιλοδοξίες και τις ευθύνες σου. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις την εκπαίδευση και τις σπουδές σου, να δοκιμάσεις κάτι νέο ή ένα έργο που ξεφεύγει από τη ρουτίνα. Οι καταστάσεις και οι εξελίξεις στα εργασιακά απαιτούν από εσένα να διατηρήσεις καθαρή τη σκέψη σου κάτω από αυτήν την επιρροή και να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται απομονώνοντας το συναίσθημα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται επειγόντως μια ανανέωση προκειμένου να σε ικανοποιεί απόλυτα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις απαισιόδοξες σκέψεις να σε οδηγούν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα αντιμετωπίζεις με περισσότερη σοβαρότητα τις καταστάσεις από ότι συνήθως κι αυτό σε κάνει πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και έπειτα τον Πλούτωνα στον ηλιακό 8ο οίκο σου κι έτσι μπορείς να μπεις, να κρίνεις και να αντιμετωπίσεις τη ρίζα στις όποιες υποθέσεις σου. Είσαι αρκετά φιλόδοξη στα επαγγελματικά όμως καταφέρνεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου βήμα – βήμα χωρίς βιασύνες. Μια συνειδητοποίηση ή λύση σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις άπειρες ευκαιρίες για να κάνεις μια καινούρια αρχή και να πάψεις να νιώθεις εγκαταλελειμμένη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις