Παρασκευή, 4 Οκτ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Κινείσαι με αξιοπρέπεια και απολαμβάνεις μεγάλη προσοχή και εκτίμηση σήμερα από τους γύρω σου. Με την Αφροδίτη σε αρμονία με τον υπεύθυνο Κρόνο, μπορεί να κάνεις ώριμες συζητήσεις που θα καταλήξουν σε ευχάριστα αποτελέσματα.

Θα δεις σταδιακή πρόοδο αρκεί να εστιάσεις στην κοινωνική σου ζωή και σε εκείνα που πραγματικά έχουν σημασία για εσένα. Μπορεί να υπάρχει μια εξαιρετική αίσθηση σταθερότητας στον αγαπημένο και τους φίλους σου γι’ αυτό δέξου ευχάριστα χρήσιμες συμβουλές από εκείνους που εκτιμάς.

Δίδυμοι: Μπορεί να είσαι ευαίσθητη και να αισθάνεσαι περιορισμένη νωρίς σήμερα και να αναζητήσεις τρόπους να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα νοιώσεις έντονο το αίσθημα της σταθερότητας.

Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σου υπενθυμίζει τη μεγάλη αξία και την άνεση των δοκιμασμένων μεθόδων. Οι άνθρωποι σε εκτιμούν για την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα κι εσύ θα χρειαστεί να το ανταποδώσεις.

Καρκίνος; Η εμπιστοσύνη που έχεις στα σχέδια, τις δημιουργικές σου προσπάθειες, τα χόμπι ή τις ρομαντικές σου αναζητήσεις βασίζεται τώρα στο ρεαλισμό που είναι το δυνατό σου σημείο. Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε παρασύρει να απολαύσεις ότι αγαπάς.

Ίσως καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια στην πρακτική πλευρά των χόμπι και των σχέσεων σου τώρα. Αυτή η αστρολογική επιρροή ενισχύει διακριτικά την έλξη που έχεις στους άλλους αλλά σημείωσε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τολμηρές κινήσεις. .

Λέων: Η Αφροδίτη στον ηλιακό 4ο οίκο σου εναρμονίζεται με τον Κρόνο σήμερα, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσεις ενέργεια και προσοχή στο σπίτι και την ασφάλεια σου.

Το να διατηρείς κάτι που αγαπάς μπορεί να είναι βασικό ζητούμενο. Είσαι σε καλή κατάσταση για να εναρμονιστείς με τους ανθρώπους που αγαπάς. Το να ακούς τους άλλους και ειδικά τους έμπειρους είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να πας ένα βήμα παρά πέρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις