Site icon NewsIT

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 05 Μαρτίου 2020

05.03.2020 | 00:03
ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 05 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη διεγείρει την ανάγκη σου για ιδιωτικό ή προσωπικό χρόνο σήμερα. Η Αφροδίτη έχει μόλις ξεκινήσει τη διαμετακόμιση του ηλιακού 2ου οίκου σου και μέχρι τις 3/4 απολαμβάνεις αυξημένη αυτοεκτίμηση που αντανακλά στους γύρω σου, βοηθώντας σε να προσελκύσεις εισόδημα, δώρα ή οφέλη. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου ή να τα χρησιμοποιήσεις δημιουργικά. Εντόπισε και αναγνώρισε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου αν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία που ανταποκρίνεται και καλύπτει τις προϋποθέσεις σου.

Ταύρος: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου και η Αφροδίτη μόλις έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο. Τις επόμενες εβδομάδες ακτινοβολείς ενέργεια και γοητεία. Μην δημιουργείς αντιπάθειες στον εργασιακό σου χώρο με τη στάση υπεροψίας σου. Έκφρασε τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς να σκέφτεσαι ότι μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Δεν έχει νόημα να διατηρείς μια σχέση χωρίς να εκφράζεις τον πραγματικό σου εαυτό. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί για αυτό διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Η διαμετακόμιση της Σελήνης σήμερα υποκινεί την ανάγκη σου για περισσότερη άνεση και εξοικείωση από ότι συνήθως και αυτό ακριβώς χρειάζεσαι αυτήν την περίοδο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις κάποιο επίπεδο μοναξιάς και ιδιωτικότητας και να φροντίσεις να παρέχεις στον εαυτό σου την αγάπη και τη ζεστασιά που του πρέπει. Μην γίνεσαι ευέξαπτη στα εργασιακά και μην πιάνεσαι από ασήμαντες λεπτομέρειες. Η συμπεριφορά σου και η απόμακρη στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, του δημιουργεί ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθησή σου σε βοηθά να αποφύγεις συναισθηματικές παγίδες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version