Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Κρόνος σταθμεύει σήμερα προκειμένου να στραφεί ανάδρομος. Η ανάγκη να αναθεωρήσεις, να προβληματιστείς και να αναδιοργανώσεις την εργασία σου, τα μακροπρόθεσμα σχέδια ή τους στόχους κοινωνικής ζωής και ευτυχίας τους επόμενους μήνες μεγαλώνει.

Μια αλλαγή προοπτικής εμφανίζεται τώρα και είναι σοφό να σκεφτεί κανείς ότι οι σπατάλες ή η επέκταση μπορεί να οδηγήσουν σε άγχος και όχι ευχαρίστηση προς το παρόν.

Το να εστιάζεις σ’ αυτό που ήδη έχεις κάνει, μπορεί να είναι πιο σοφό. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ανανεώσεις ή να ασχοληθείς ξανά με μια εργασία σε εξέλιξη ή ένα προσωπικό χόμπι.

Δίδυμοι: Αυτή είναι μια καλή μέρα για ευκολία και ροή στην επικοινωνία. Είσαι πιο αποστασιοποιημένος με αυτό που εκφράζεις, κάτι που σε βοηθά να μιλήσεις για πράγματα, ακόμα και για δύσκολα ζητήματα με ευκολία, καθιστώντας αυτή τη στιγμή κατάλληλη για να απαλλαγείς από κάποιο άγχος ή να μοιραστείς ένα πρόβλημα με κάποιον.

Μπορεί να απολαύσεις μια ξαφνική ή προσωπική έλξη σήμερα. Θα μπορούσε να υπάρξει νέα οπτική για ένα παλαιότερο περίπλοκο ζήτημα. Ο Κρόνος σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του και θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομος μέχρι τις 15/11.

Πιθανότατα αυτό το διάστημα θα νιώσεις μια αλλαγή στην σχετικά με το πως αντιμετωπίζεις τις ευθύνες, την καριέρα ή την πορεία της ζωής σου.

Καρκίνος: Σήμερα το βρίσκεις πιο εύκολο να πεις την άποψη σου. Οι δραστηριότητες επικοινωνίας ή η κοινωνικοποίηση μπορεί να είναι ανταποδοτικές.

Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα πνευματώδης ή διορατικός και οι άλλοι σε εκτιμούν για τις ιδέες και τις στοχαστικές κινήσεις σου. Μπορείς να δεις ένα φίλο με εντελώς διαφορετική ματιά, κάτι που μπορεί να είναι συναρπαστικό. Αυτή είναι μια στιγμή για ασυνήθιστες ή απροσδόκητες εμπειρίες με τωρινούς και παλιούς φίλους.

Μπορεί επίσης να υπάρχει μια καλή στιγμή για συναντήσεις, ομαδικές δραστηριότητες και ομαδική εργασία.

Λέων: Με τη σημερινή όψη Ερμή – Ουρανού, η σκέψη σου είναι πιο δημιουργική απ’ ότι συνήθως. Σκέψεις του παρελθόντος ή ιδιωτικών, περίπλοκων θεμάτων τείνουν να κυριαρχούν.

Ακόμα κι έτσι, κάνεις μια νέα στροφή στο παρελθόν ή βλέπεις παλιά προβλήματα υπό νέο πρίσμα. Θα μπορούσες να αξιοποιήσεις την εμπειρία του παρελθόντος για να βελτιώσεις τις επιχειρηματικές σου υποθέσεις. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική παρόρμηση να επικοινωνήσεις με κάποιον ή μπορεί να γίνεις ο παραλήπτης συναρπαστικών ειδήσεων ή επαφών.

Ωστόσο ο Κρόνος σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και μπορείς να επωφεληθείς από μια ανασκόπηση των οφειλών σου, της συναισθηματικής υγείας και των στενών σχέσεων σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις