Σάββατο, 31 Αυγ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου. Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, δείχνοντας την ανάγκη να απολαύσεις χρόνο για ξεκούραση ή με γνώριμα πρόσωπα και μέρη. Το να παίζεις πράγματα με ασφάλεια φαίνεται ότι σου ταιριάζει σήμερα.

Ωστόσο ο Άρης συνδέεται με τον Ουρανό στο ζώδιο σου και ο Ουρανός πρόκειται να σταθεί και να γυρίσει ανάδρομος και μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ανάδρομος θα είναι ο Ουρανός από αύριο έως τις 30/1. Τους επόμενους μήνες τα περισσότερα συμβαίνουν μέσα σου παρά στην επιφάνεια.

Δίδυμοι: Οι άνθρωποι ελκύονται ιδιαίτερα από τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα και αύριο. Η ανάγκη για ελαφριές και εύκολες ανταλλαγές είναι έντονη σήμερα, αλλά υπάρχει επίσης κάποια μικρή ένταση ή αναταραχή που επηρεάζει τις αλληλεπιδράσεις σου. Ο Άρης που αυτή τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου σχηματίζει ένα ημι- εξάγωνο με τον Ουρανό, ο οποίος πρόκειται να κινηθεί ανάδρομα.

Η τρέχουσα διέλευση του Ουρανού στον ηλιακό σου χάρτη είναι μακροπρόθεσμη και σε βοηθά να απαλλαγείς από στοιχεία της ζωής σου που εμπόδιζαν την ανάπτυξη. Καθώς αφήνεις το βάρος των μυστικών και της στημένης συμπεριφοράς, είσαι πιο ελεύθερη να είσαι ο εαυτός σου.

Καρκίνος: Με τη σημερινή Σελήνη, αναζητάς κάποιο επίπεδο προβλεψιμότητας ή σταθερότητας. Μπορείς να βρεις παρηγοριά στα οικεία, δοκιμασμένα και αληθινά.

Υπάρχουν πολλά να μάθεις για τον εσωτερικό κόσμο σου και μπορείς να επωφεληθείς από κάποια προσοχή στις πνευματικές σου ανάγκες. Αναζήτησε τρόπους για να αφήσεις την περιττή ανησυχία και τις ενοχές. Την ίδια στιγμή ο Ουρανός κατευθύνεται σε στάθμευση καθώς γυρίζει ανάδρομος αύριο. Στους πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης του κάποια πράγματα ηρεμούν στο κοινωνικό μέτωπο.

Λέων: Με τη σημερινή Σελήνη είναι η στιγμή να αναγνωρίσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με ικανοποιητικούς τρόπους. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα και μπορείς να κάνεις τους άλλους να μαντεύουν την κυκλοθυμία σου. Ωστόσο ως επί το πλείστων, είσαι σε μια προνοητική, εκφραστική και θετική διάθεση.

Υπάρχει κάποια ένταση στον αέρα καθώς ο Ουρανός κατευθύνεται προς τη στάθμευση του. Νωρίς αύριο γίνεται ανάδρομος για ένα κύκλο που θα διαρκέσει πέντε μήνες, εμπνέοντας σε να εξετάσεις τις ανάγκες που σχετίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους, την καριέρα ή τη φήμη σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις