Σάββατο, 7 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Νωρίς σήμερα είναι εύκολο να ακολουθήσεις το πάθος σου ή να ασχοληθείς έντονα με την επίλυση ενός προβλήματος και αυτό μπορεί να είναι ανταποδοτικό. Το να νιώθεις πάνω από τις πρακτικές σου υποθέσεις σε απελευθερώνει συναισθηματικά. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και είναι απαραίτητη μια νέα, πιο ρεαλιστική ματιά στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού.

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη ώθηση για να ακολουθήσεις τους κανόνες και να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά λαχταράς επίσης χρόνο για το σπίτι και την οικογένεια.

Δίδυμοι: Το νωρίς σήμερα ευνοεί συμφωνίες και μπορείς να αναλάβεις δράση. Ένα έργο ή ένα προσωπικό ενδιαφέρον μπορεί να είναι συναρπαστικό ή κίνητρο. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να υπάρξει έλεγχος πραγματικότητας, καθυστέρηση ή εμπόδιο για να ξεπεραστεί.

Αν και αποθαρρυντικό, μπορεί να σε παρακινήσει να σταθεροποιήσεις τα σχέδια σου και να φροντίσεις σημαντικές λεπτομέρειες που έχεις παραβλέψεις. Ως εκ τούτου αυτό τελικά λειτουργεί υπέρ σου.

Καρκίνος: Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της δημιουργικότητας σου νωρίς σήμερα σε βοηθά να απελευθερώσεις τις εντάσεις μέσω δημιουργικών, διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Καθώς φτάνει ο Άρης στο ζώδιο σου, ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα να κάνεις πράγματα να συμβούν.

Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, ο Ήλιος έρχεται στην ετήσια αντίθεση του με τον Κρόνο, υποδεικνύοντας ένα εμπόδιο ή έναν έλεγχο πραγματικότητας. Αυτή η αντίθεση εξαπλώνεται στους τομείς επικοινωνίας και διαμετακόμισης. Εάν έχεις αφήσει κάτι να πάει ή παραμέλησες μια ευθύνη ή μια αποστολή, μπορεί τώρα να επανέλθει στην προσοχή σου, ίσως με κάποιες μικρές συνέπειες.

Λέων: Νωρίς σήμερα μπορεί να νιώσεις ιδιαίτερα καλά έχοντας τον έλεγχο του σπιτιού ή της προσωπικής σου ζωής. Υπάρχει ζεστασιά στην προσέγγιση σου προς τους άλλους αν και τείνεις να τα πηγαίνεις καλύτερα στα παρασκήνια σε κάποιο επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να υπάρξει η ανάγκη να αντιμετωπίσεις μια οικονομική πραγματικότητα ή μια πραγματικότητα σχέσεων πριν προχωρήσεις. Κάποιος μπορεί να αποδοκιμάσει ή να είναι λιγότερο συμπαθητικός ή μπορεί να χρειαστεί να χαράξεις κάποια όρια.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις