Site icon NewsIT

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

18.09.2024 | 07:31
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Astrological wheel projection, choose a zodiac sign

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Η σημερινή έκλειψη Σελήνης φέρνει ένα νέο, πιο μακροπρόθεσμο θέμα στη ζωή σου, καθώς είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που ανακινούν τον άξονα αγάπης και φιλίας σου μέχρι το Φεβρουάριο του 2027. Θα δεις τις φιλίες, τις διασυνδέσεις και τους στόχους ευτυχίας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Σταδιακά, ξυπνάς με την ανάγκη για συγγενικά πνεύματα, περισσότερη ενασχόληση με τους φίλους ή την κοινότητα και την αυτοέκφραση μέσω δημιουργικών μέσων. Αυτή η έκλειψη έχει έναν τρόπο να αναδεικνύει τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει δυσλειτουργικοί ή μη ικανοποιητικοί.

Δίδυμοι: Η σημερινή έκλειψη Σελήνης φέρνει στο προσκήνιο αποκαλύψεις για την καριέρα ή τη γενική πορεία της ζωής σου. Οι ανακαλύψεις που κάνεις τώρα μπορεί να είναι συναισθηματικά φορτισμένες.

Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψεις ή να αφυπνιστείς σε μια ονειρεμένη δουλειά ή μονοπάτι που σε παρακινεί σε μια νέα κατεύθυνση, πυροδοτώντας ένα νέο κύμα ενθουσιασμού και κινήτρων στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη από τις πολλές κοσμικές ωθήσεις μέχρι το Φεβρουάριο του 2027, προς μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικιακής και επαγγελματικής σου ζωής, της προσοχής στην απόδοση και της προσοχής στην ησυχία!

Καρκίνος: Η σημερινή έκλειψη Σελήνης είναι ισχυρή για την αλλαγή της κοσμοθεωρίας σου, επηρεάζοντας τις επιλογές, τις αποφάσεις και την πορεία σου προς τα εμπρός. Η ένταση είναι πιθανή αλλά είναι κίνητρο.

Αυτή η έκλειψη διεγείρει τις αισθήσεις σου και μπορεί να φωτίσει ένα θέμα πνεύματος, περιπέτειας, μάθησης ή την καρποφορία ενός έργου. Τα θαμμένα συναισθήματα και οι επιθυμίες μπορούν να αναδυθούν με δυνατούς τρόπους τώρα. Εάν έχεις αγνοήσει τις ανάγκες σου για διεύρυνση του μυαλού, οι περιστάσεις τείνουν τώρα να επιβάλλουν το ζήτημα.

Λέων: Η σημερινή Σελήνη είναι ισχυρή για την απελευθέρωση σε κάτι που σχετίζεται με ένα οικείο ή οικονομικό θέμα. Μπορεί να υπάρξει μια απελευθέρωση ή το αποκορύφωμα ενός θέματος που θα σε βοηθήσει να γυρίσεις σελίδα. Βλέποντας το παρελθόν με νέο πρίσμα πυροδοτείτε μια έντονη επιθυμία για αλλαγή.

Ένα χρέος που οφείλεται μπορεί να απαιτεί προσοχή ή ένα γεγονός που σε τοποθετεί να υπερασπιστείς και να τιμήσεις την αξία σου μπορεί να εμφανιστεί τώρα. Αυτή η έκλειψη σε αφυπνίζει σε θέματα που αφορούν το μοίρασμα, το να δίνεις και να παίρνεις, τη δυναμική της εξουσίας, την ιδιοκτησία, την οικειότητα ή τα οικονομικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version