Site icon NewsIT

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

04.09.2024 | 07:31
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Zodiac circle on the background of the cosmos. Astrology. The science of stars and planets. Esoteric knowledge. Ruler planets. Twelve signs of the zodiac

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Μια άβολη γωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια αν νιώθεις ότι οι άλλοι επιβάλλουν τις ιδέες τους ή τον τρόπο ζωής τους πάνω σου. Οι πιέσεις για να κάνεις ή να μάθεις μπορεί να είναι απογοητευτικές τώρα.

Μπορεί να πάρεις τις διαφωνίες ή τις διαφορετικές απόψεις πιο σοβαρά απ’ ότι συνήθως και ίσως προσωπικά. Επικεντρώσου στον εαυτό σου και αναζήτησε να μάθεις περισσότερα για τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Με τον Άρη να προχωρά σήμερα, μπορείς επίσης να αισθάνεσαι σαν να αφήνεις πίσω σου μια δυσαρέσκεια.

Δίδυμοι: Ο Άρης φεύγει σήμερα από το ζώδιο σου αλλά πριν προχωρήσει, σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα. Μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη που απαιτεί προσαρμογή.

Με τον Άρη στο ζώδιο σου πρόσφατα ήσουν πιο διεκδικητική, θαρραλέα και πιθανώς βιαστική και με αυτή την πτυχή σήμερα, ο εκτοπισμένος θυμός μπορεί να οδηγήσει ορισμένες από τις ενέργειες ή τις αντιδράσεις σου, αν δεν το αναγνωρίσεις. Προσπάθησε να εξετάσεις τις άμεσες αντιδράσεις, καθώς μπορεί να είναι αρκετά αποκαλυπτικές για προβληματικές περιοχές.

Καρκίνος: Ο Άρης μετακομίζει στο ζώδιο σου σήμερα, αλλά υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο καθώς σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα πριν το κάνει. Ένα προσωπικό πρόβλημα ή μια πρόκληση σχέσης μπορεί να το αισθάνεσαι λίγο πιο βαρύ απ’ το συνηθισμένο.

Μπορεί να είναι απογοητευτικό αν οι άνθρωποι δεν κάνουν αυτό που περιμένεις από αυτούς, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί σήμερα. Ωστόσο δεν υπάρχουν απαραιτήτως απαντήσεις τώρα, γι’ αυτό προσπάθησε να το σκεφτείς αρκετά ώστε να μη χάνεις χρόνο να ασχολείσαι με κάτι που δεν μπορείς ακόμα να αλλάξεις.

Λέων: Η σημερινή διέλευση Άρη – Πλούτωνα μπορεί μερικές φορές να μπερδέψει τις επιθυμίες σου καθιστώντας δύσκολη την εκτόνωση. Η πίεση για να ολοκληρώσεις τα πράγματα μπορεί να σε κατακλύσει κατά τρόπους σήμερα.

Παιχνίδια δύναμης μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σου ή οι δικοί σου στόχοι μπορούν να σε κυνηγήσουν αν αισθάνεσαι ότι έχεις μείνει πίσω. Εάν οι μέθοδοι κάποιου σου προκαλούν νεύρα προσπάθησε να τον απορρίψεις. Ωστόσο ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, σηματοδοτώντας την ανάγκη για περισσότερο χρόνο για σωματική και συναισθηματική ανανέωση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version