Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Είναι προτιμότερο να διαχειριστείς και να κινήσεις τις υποθέσεις σου σήμερα με ευελιξία. Η ανάγκη σου για αλλαγές αναγνωρίζεται καλύτερα κι έτσι ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και να οργανώσεις τη στρατηγική σου. Επίσης, είναι ισχυρή η στιγμή για να διακρίνεις τα προβληματικά σημεία στις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Μέχρι στιγμής όντας συντηρητική, ρεαλιστική και πειθαρχημένη αποκομίζεις τις περισσότερες ανταμοιβές. Η σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο, σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι, αυτό όμως που λείπει είναι το χρώμα και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια πολύ ευνοϊκή περίοδο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Απροσδόκητες αλλαγές στα σχέδια ή τα γεγονότα σήμερα μπορεί να δοκιμάζουν την υπομονή σου, αλλά θα μπορούσαν να φέρουν επίσης νέες προσεγγίσεις οδηγώντας σε, σε κρίσιμες διδακτικές ή ενδιαφέρουσες παρακάμψεις. Μπορεί να νιώσεις μια καταπίεση στα εργασιακά ή κάποιους περιορισμούς. Προσπάθησε να προσαρμοστείς και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Πρόσθεσε κέφι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και η Σελήνη από το ζώδιο των διδύμων φροντίζει γι’ αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, όσο το κλίμα των εορτών κορυφώνεται τόσο περισσότερο ανακαλύπτεις το πόσο δημοφιλής είσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νωρίς σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ξεφύγεις από μια σχετική διαδρομή ή μια συγκεκριμένη ρουτίνα που δε θα σε φέρει στα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η λήψη μικρών βημάτων για την πραγματοποίηση εποικοδομητικών αλλαγών είναι το στοίχημα σου τώρα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου σήμερα και μπορεί να νιώσεις σα να ξυπνάς συναισθηματικά. Παρόλα αυτά, καθώς οι ώρες περνούν, η Αφροδίτη κατευθύνεται προς μια ευθυγράμμιση με τον Κρόνο και μπορεί να κερδίσεις σαφήνεια σε ένα θέμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου. Γίνε γλυκιά και τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη γοητεία σου. Πόσο μάλλον ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις