Τρίτη, 30 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Όλα όσα αναλαμβάνεις σήμερα στέφονται από επιτυχία, γι’ αυτό μην αφήσεις τη μέρα σου ανεκμετάλλευτη. Αποκτάς το θαυμασμό και το σεβασμό όχι μόνο συνεργατών στα εργασιακά αλλά και ανώτερων σου. Θα ήταν προτιμότερο βέβαια απ’ το να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες. Αισθάνεσαι ασφαλής γι’ αυτό και είναι εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι ελκυστική και η σαγηνευτική σου προσέγγιση στο άτομο που σε ενδιαφέρει είναι καρποφόρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Με μεγάλη ευνοϊκή έμφαση στους τομείς του πνεύματός σου σήμερα, μπορείς να αισθανθείς ευχάριστα ανταγωνιστική και έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Είσαι πιο προσανατολισμένη προς το στόχο σου απ’ ότι συνήθως με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να κινούνται παράλληλα. Εάν συναντήσεις κάτι απροσδόκητο στα εργασιακά απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις γρήγορες ενέργειες. Στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεσαι είναι υπομονή και ηρεμία. Η αγάπη σου είναι κυρίαρχη και ισχυρή στη ζωή του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τι είναι σημαντικό για σένα πριν δώσεις την καρδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Άλλοι άνθρωποι σε βρίσκουν σήμερα λίγο εριστική και ενοχλητική, μιας και επηρεάζονται απ’ την κυκλοθυμική σου διάθεση. Κοίταξε λίγο τον εαυτό σου στον καθρέφτη και εντόπισε αυτό που σου δημιουργεί ένταση. Ο θυμός δεν γίνεται να θεραπευτεί με περισσότερο θυμό. Η λήψη βιαστικών αποφάσεων στα εργασιακά αποδεικνύεται αντιπαραγωγική και θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες στα μελλοντικά σχέδιά σου. Το σπίτι, η οικογένεια και ο ερωτικός σύντροφός σου έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου με τη μετακίνηση της Σελήνη. Εσύ που είσαι μόνη, επανεξέτασε την κατάσταση την οποία βρίσκεσαι και μην κινείσαι επιπόλαια.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις