Site icon NewsIT

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

17.09.2024 | 07:31
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Astrological wheel projection, choose a zodiac sign

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της φιλίας σου αναζητάς ευχάριστες συνδέσεις. Μπορεί να υπάρχουν πολλές θεωρίες, αλλά ελάχιστες που μένουν σήμερα, καθιστώντας πιθανότατα καλύτερο να απολαμβάνεις ιδέες που σου έρχονται χωρίς να επενδύσεις πάρα πολλά σ’ αυτές.

Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα ορισμένες αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λεπτές, καθώς μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν όσο θα ήθελες. Μπορεί να ανησυχείς ότι δεν παίρνεις ότι χρειάζεσαι από τους άλλους, αλλά τα γεγονότα της ημέρας μπορούν να σε φέρουν σε μεγαλύτερη κατανόηση της δέσμευσης σου να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Με τη σημερινή σύνδεση Σελήνης και Άρη μπορεί να ελκύεσαι από το να καλύπτεις τις ανάγκες σου ή να εκφράζεις τα συναισθήματα σου μέσω του φυσικού ή πρακτικού κόσμου σου. Οι δραστηριότητες που σε βοηθούν να γειωθείς σε συναισθηματικό επίπεδο είναι ωφέλιμες.

Με μια έκλειψη αύριο, είναι καλύτερο να παρατηρήσεις και να σχεδιάσεις παρά να κλειδώσεις κάτι. Επίσης με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα αυξάνεται η ευαισθησία. Έχουμε την τάση να παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά. Η ταλαιπωρία σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές τάσεις, όταν είναι καλύτερο να μείνεις λίγο πίσω.

Καρκίνος: Οι αλληλεπιδράσεις σου είναι πιο δυναμικές ή δημιουργικές απ’ ότι συνήθως και μπορεί να νιώθεις αρκετά ενθουσιασμένη με μια ιδέα ή μια προοπτική. Με αυτή την πληθωρικότητα μπορείς απλώς να εμπνεύσεις τους άλλους. Ωστόσο οι ενέργειες της ημέρας είναι στην ευαίσθητη πλευρά.

Με μια έκλειψη αύριο, δεν είναι όλα ξεκάθαρα και με μια διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στη σύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι καλύτερα να μην ανακατεύεις τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση. Μπορεί να είναι δύσκολο να βλέπεις ξεκάθαρα τη φήμη και τα επαγγελματικά ζητήματα τώρα και η σύγχυση σχετικά με το που πηγαίνεις τελικά μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις.

Λέων: Αν νιώθεις λίγο ανασφαλής ή έχεις άλυτα ζητήματα να διαχειριστείς τώρα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι το μυαλό σου στρέφεται σε θέματα που περιστρέφονται γύρω από ανισότητες και άδικες καταστάσεις. Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα πρόσεξε για επικοινωνίες που δεν εκφράζουν αυτό που πραγματικά νιώθεις, ειδικά επειδή αύριο πραγματοποιείτε μια έκλειψη που μπορεί να μεγεθύνει τα πράγματα.

Μπορεί να διαβάζεις πάρα πολλά σε αυτά που λένε οι άλλοι και μια αντίδραση σε αυτό μπορεί να έχει δύναμη που μπορεί να μη θέλεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version