Site icon NewsIT

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Η Μαρία Λεκάκη έχει κάτι να μας πει στο νέο teaser της ταινίας

18.09.2024 | 07:57
«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Η Μαρία Λεκάκη έχει κάτι να μας πει στο νέο teaser της ταινίας

Κυκλοφόρησε το 2ο teaser trailer του πολυαναμενόμενου blockbuster «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, στο οποίο εμφανίζονται μαζί οι 4 πρωταγωνίστριες Παναγιώτα Βλαντή, Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρία Λεκάκη και Ελένη Ουζουνίδου.

Έπειτα από το red teaser trailer, η αντίστροφη μέτρηση για την κινηματογραφική μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;» συνεχίζεται με το green teaser.

Η επιτυχημένη σειρά του 2000, με τις υπογραφές των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, επιστρέφει, στη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά, με αρχή, μέση και τέλος και διαφορετικές πρωταγωνίστριες τις Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Λεκάκη και Ελένη Ουζουνίδου.

Τα γυρίσματα της πρώτης εκ των δύο ταινιών ξεκίνησαν μετά τα μέσα Αυγούστου, με την κινηματογραφική πρεμιέρα να προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2025.

Μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί παίρνουμε μέσα από τα δύο teaser που έχουν κυκλοφορήσει και τα οποία δίνουν το στίγμα του κάθε χαρακτήρα.

Οι δύο ταινίες πραγματεύονται την ιστορία τεσσάρων γυναικών που, στα παιδικά τους χρόνια, κακοποιήθηκαν από τον διευθυντή του ιδρύματος στο οποίο μεγάλωσαν και, ύστερα από πολλά χρόνια, αποφασίζουν να πάρουν την εκδίκησή τους για να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με ένα ζοφερό παρελθόν που τους στοιχειώνει τη ζωή.

Το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε από τη Showtime Production είναι το red teaser με πρωταγωνίστρια τη Βασιλική Ανδρίτσου.

Τι ψυχή θα παραδωσεις μωρή; Red Teaser

Στο δεύτερο teaser, το green, γίνεται γνωστό και επίσημα πως η Μαρία Λεκάκη αναλαμβάνει τον ρόλο της Φωτεινής Τσιντικίδου.

Θα ακολουθήσουν τα δύο επόμενα black teaser και white teaser, το καθένα με τη δική του πρωταγωνίστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version