Τετάρτη, 31 Ιουλ.
30oC Αθήνα

«Τιτανικός»: Είπε μία ατάκα στην ταινία πριν από 27 χρόνια και ακόμα πληρώνεται

«Τιτανικός»: Είπε μία ατάκα στην ταινία πριν από 27 χρόνια και ακόμα πληρώνεται

Μπορεί να εμφανίστηκε μόνο σε 3 σκηνές στην ταινία Τιτανικός, το πρόσωπό του όμως δεν έχει διαγραφεί από τη μνήμη κανενός.

Ο τότε 5χρονος Ρις Τόμπσον, έπαιξε κατά «τύχη» στον Τιτανικό το 1997, και ακόμα και σήμερα, 27 χρόνια μετά, συνεχίζει να έχει κανονικά έσοδα από την συμμετοχή του.

Λίγο πριν παίξει στην ταινία, η μητέρα του 5χρονου είχε δύο επιλογές. Είτε ο γιος της να παίξει τον μικρό ρόλο στον Τιτανικό, είτε να παίξει σε ένα διαφημιστικό σποτ.

Η πανέξυπνη μητέρα του, «μύρισε» πως η ταινία θα αφήσει εποχή και έτσι και αποφάσισε ο γιος της να παίξει σε αυτήν.

Ο Ρις πήρε τον ρόλο του «μικρού Ιρλανδού» ο οποίος δεν τα κατάφερε και πέθανε στη βύθιση του πλοίου μαζί με την αδελφή και τη μητέρα του.

Εμφανίστηκε μόνο σε 3 σκηνές. Η μοναδική ατάκα που είπε ήταν «Τι κάνουμε, μαμά;».

Παρά την μικρή συμμετοχή του, ο 32χρονος πλέον Ρις έχει βγάλει αρκετά χρήματα από την ταινία.

Αν και ο ίδιος υποστήριξε πως δεν περίμενε να του έρθουν νέες επιταγές, στην εικόνα των 100 δολαρίων χάρηκε και είπε: «ω! Ωραία, 100 δολάρια επιπλέον».

Ο 32χρονος αποκάλυψε στο Business Insider πως έχει εισπράξει συνολικά 30.000 δολάρια. Τον πρώτο καιρό τα ποσά ήταν μεγαλύτερα ενώ πλέον λαμβάνει μερικές εκατοντάδες δολάρια ετησίως.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Ο 5χρονος «Ιρλανδός» του Τιτανικού δεν συνέχισε να εργάζεται σαν ηθοποιός και πλέον είναι διευθυντής μάρκετινγκ σε ένα θέρετρο σκι και σνόουμπορντ στη Γιούτα των ΗΠΑ.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις