Site icon NewsIT

Το Γκελζενκίρχεν έγινε «Swiftkirchen» για χάρη της Τέιλορ Σουίφτ

07.07.2024 | 13:05
Το Γκελζενκίρχεν έγινε «Swiftkirchen» για χάρη της Τέιλορ Σουίφτ

Στον πυρετό της Τέιλορ Σουίφτ «καίγονται» οι Swifties, οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες της Αμερικανίδας σούπερ σταρ, που περιμένουν με αγωνία να την δουν από κοντά στις τρεις συναυλίες που θα δώσει στη Γερμανία.

Το Γκελζενκίρχεν, η πόλη στην κοιλάδα του Ρουρ στη Γερμανία (γνωστή στους ποδοσφαιρόφιλους λόγω της Σάλκε), θα ξεχειλίσει από τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ και γι’ αυτό μετονομάστηκε σε «Swiftkirchen», ενόψει της συναυλίας που θα δώσει εκεί η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο πλαίσιο της περιοδεία της «Eras Tour».

Η αλλαγή του ονόματος της πόλης έγινε με μία κίτρινη πινακίδα που είναι διακοσμημένη με ένα ροζ πορτρέτο της ποπ τραγουδίστριας προς τιμήν δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών που θα φτάσουν στην περιοχή τις ημέρες των συναυλιών στις 17, 18 και 19 Ιουλίου, ανέφερε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Η αφάνταστη ιδέα ήρθε σε μία θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ, την Αλέσανι Βέστχοφ που μίλησε με τον δήμαρχο Κάριν Βέλγκε για να γίνει πράξη η συμβολική της ιδέα.

Εκείνος ευχαρίστησε την έφηβη για την «υπέροχη ιδέα» της στην επιστολή που της έστειλε.

Το Γκελζενκίρχεν, μία από τις φτωχότερες περιοχές της Γερμανίας, είναι μια πρώην πόλη με ανθρακωρυχεία που δεν έχει αναπτυχθεί οικονομικά μετά την παρακμή της κύριας βιομηχανίας της.

Η τραγουδίστρια θα πάρει και τη δική της τιμητική πλακέτα στη Λεωφόρο της Δόξας του Γκελζενκίρχεν, μαζί με εκείνες του προπονητή ποδοσφαίρου Ρούντι Ασάουερ και της συγγραφέως Ίλζε Κίμπγκις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version