Δευτέρα, 1 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Το μήνυμα της Χιλάρια στον Άλεκ Μπάλντουιν για τα 12 χρόνια γάμου: Υπήρξαν χαρούμενα σκαμπανεβάσματα και θλιβερές πτώσεις

Το μήνυμα της Χιλάρια στον Άλεκ Μπάλντουιν για τα 12 χρόνια γάμου: Υπήρξαν χαρούμενα σκαμπανεβάσματα και θλιβερές πτώσεις

Πέρασαν τον πρώτο επταετή σκόπελο και ήδη γιορτάζουν τα 12 χρόνια γάμου, ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του, Χιλάρια.

Το ζευγάρι έσβησε 12 γαμήλια κεράκια, και η Χιλάρια Μπάλντουιν βρήκε ευκαιρία να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τον διάσημο σύντροφό της, τον χολιγουντιανό σταρ, Άλεκ Μπάλντουιν.

Σε μήνυμά της στο Instagram, η Χιλάρια απευθυνόμενη στον συμβίο της, αναφέρει πως παρά τα σκαμπανεβάσματα και τις θλιβερές πτώσεις, «κρατιόμαστε γερά… πόσο τυχερή είμαι που έχω εσένα».

Η γλυκιά ανάρτηση, συνοδεύεται και από μια κοινή τους selfie, στην οποία η Χιλάρια ακουμπά στον ώμο του Μπάλντουιν έχοντας τα μάτια της κλειστά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Ευτυχισμένα 12 χρόνια γάμου, Alec… όχι μόνο υπήρξαν χαρούμενα σκαμπανεβάσματα και θλιβερές πτώσεις που αναπόφευκτα φέρνει η ζωή, αλλά έχουμε επίσης βιώσει τα πάντα με τεράστια αγάπη αλλά και πράγματα που είναι τόσο οδυνηρά και ξεκάθαρα ανάποδα. Κρατιόμαστε γερά… κρατιόμαστε από την οικογένεια και τους φίλους για να αντλήσουμε την άνεση και την ενέργειά μας. Στηριζόμαστε στην ευγνωμοσύνη για να φωτίσουμε κάθε μέρα. Πόσο τυχερή είμαι που έχω εσένα και τα παιδιά μας, Alec. Ξέρω ότι δεν είμαι συχνά εδώ σε αυτή τη σελίδα, τελευταία, αλλά θα είμαι και πάλι….θέλω εσείς, που το διαβάζετε αυτό, να ξέρετε ότι είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς που κάνετε αυτή τη σελίδα μια υποστηρικτική κοινότητα. Ελπίζω να αισθάνεστε πόσο πολύ η καλοσύνη σας είναι ένα δώρο που θα διαφυλάξουμε για πάντα.

Σε αγαπώ, Άλεκ».

Ένας πολύτεκνος σταρ

Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2012, έχει τρεις κόρες, την Carmen Gabriela, τη María Lucía Victoria και την Ilaria Catalina Irena, καθώς και τέσσερις γιους, τον Rafael Thomas, τον Leonardo Ángel Charles, τον Romeo Alejandro David και τον Eduardo “Edu” Pao Lucas.

Ο Alec είναι επίσης μπαμπάς της Ireland Baldwin, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπασιντζερ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις