Site icon NewsIT

Το Ρολόι των 453.000 euro

11.12.2009 | 16:05
Το Ρολόι των 453.000 euro

Ένα πολυτελέστατο ρολόι αξίας 453.000 euro απο την Horus...

…υπόσχεται στους ιδιοκτήτες του να μπορούν να “επιταχύνουν”, “επιβραδύνουν” ή ακόμα και να σταματούν το χρόνο.

Το Ultramarinum Marine, από την ελβετική εταιρεία Horus, δίνει στους ιδιοκτήτες του, “τη δύναμη του χρόνου”. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο ιδιοκτήτης μπορεί να παίξει με τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά και τις ώρες και να τα κάνει να πηγαίνουν στο ρυθμό της επιλογής του, στη συνέχεια μπορεί να επιστρέφει στην τρέχουσα ώρα σε οποιοδήποτε στιγμή.

Η όλη ιδέα είναι ότι οι εκατομμυριούχοι μπορούν να απολαύσουν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα πιο αργό ή πιο γρήγορο κόσμο. Αν για παράδειγμα είναι για ηλιοθεραπεία και θέλουν να προσποιούνται οτι ο κόσμος έχει σταματήσει να κινείται, μπορούν απλά να τον σταματήσουν. Όταν πρέπει να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο ή να μάθουν τη σωστή ώρα, με το πάτημα ενός κουμπιού επιστρέφουν στην κανονική ώρα.

Το ρολόι είναι κατασκευασμέενο απο τιτάνιο και ο μηχανισμός του περιλαμβάνει 45 ρουμπίνια. Είναι ανθεκτικό στο νερό 100 μέτρα και στα χτυπήματα. Το λουράκι του είναι κατασκευασμένο από καμβά και δέρμα.

Η επιτάχυνση και επιβράδυνση μηχανισμός ελέγχεται από “μια θαλάσσια λειτουργία πυροστρόβιλος”.

Ο ιδρυτής της Horus, Andre Grossmann, ο οποίος είναι και ο σχεδιαστής του πιο ακριβου ρολογιου υπερασπίστηκε οτι είναι ένα ρολόι που δεν λέει ποτέ την σωστή ώρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version