Πέμπτη, 12 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Τομ Κρουζ: Πόσα πήρε για την αλά «Mission: Impossible» εμφάνισή του στην τελετή λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τομ Κρουζ: Πόσα πήρε για την αλά «Mission: Impossible» εμφάνισή του στην τελετή λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες
AP Photo/ Natacha Pisarenko

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο Τομ Κρουζ έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και ο κόσμος εξακολουθεί να μιλάει γι’ αυτό.

Ο Τομ Κρουζ, θέλησε να «μπει στα παπούτσια» του Ethan Hunt, του ήρωα που υποδύεται στις ταινίες «Mission Impossible», και άφησε εποχή με την παράτολμη εμφάνισή τους στο κλείσιμο της αυλαίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο αγέραστος χολιγουντιανός σταρ, πήδηξε από την κορυφή του σταδίου για να πάρει την Ολυμπιακή σημαία  και ανέβηκε σε μία μηχανή με την οποία ξεκίνησε το ταξίδι για το Λες Άντζελες.

Με ένα βίνεο που έχει γυριστει και στις δύο μεριές του Ατλαντικού, ο κορυφαίος πρωταγωνιστής φαίνεται να περνάει από τα εμβηματικά σημαία του Παρισιού, να πέφτει με αξελίπτωτο για να φτάσει στο Χόλιγουντ, πριν δώσει με τη σειρά του την Ολυμπιακή σημαία  σε άλλους διάσημους αθλητές, Κέιτ Κόρτνεϊ,  Μάικλ Τζόνσον, Τζάκερ Ίτον.

Όπως αποκάλυψε σε πάνελ του CNBC X Boardroom ο Κέισι Βάζερμαν, πρόεδρος των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Λος Αντζελες 2028, ο Κρουζ αρνήθηκε να πάρει το παραμικρό σεντ για τις εμφανίσεις του – για την live στο στάδιο και το μαγνητοσκοπημένο μέρος.

Όπως είπε, μίλησε μαζί του μέσω Zoom για να συζητήσουν την ιδέα, και έγινε γρήγορα σαφές ότι όχι μόνο ήταν έτοιμος για τον συγκεκριμένο «ρόλο», αλλά ήθελε να κάνει όλα τα δικά του κόλπα, όπως ακριβώς κάνει και στις «Mission: Impossible»

Όχι μόνο βούτηξε με τα μούτρα στο όλο project, αλλά ο Wasserman εξήγησε ότι ο Cruise – και όλοι όσοι συμμετείχαν στα μαγνηροσκοπημένα γυρίσματα – τα έκαναν όλα δωρεάν.

«Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Mission Impossible» στις 6 το απόγευμα στο Λονδίνο, μπήκε κατευθείαν στο αεροπλάνο. Προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες στις 4 το πρωί και γύρισε τη σκηνή όπου ανεβαίνει σε ένα στρατιωτικό αεροπλάνο. Στο Λος Άντζελες, κάνει δύο άλματα από το αεροπλάνο. Δεν του άρεσε το πρώτο, οπότε έκανε ένα δεύτερο άλμα. Μετά πήγε με ελικόπτερο από το Palmdale στην πινακίδα του Χόλιγουντ, γύρισε από τη 1 μέχρι τις 5, πήγε με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο Burbank και πέταξε πίσω στο Λονδίνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις