Κυριακή, 13 Οκτ.
27oC Αθήνα

Τομ Χάρντι: Έστειλε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του σε λάθος άνθρωπο αντί για τον παραγωγό του

Τομ Χάρντι: Έστειλε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του σε λάθος άνθρωπο αντί για τον παραγωγό του
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Μέχρι και οι (σέξι) σταρ κάνουν γκάφες. Ο Τομ Χάρντι, όπως γράφουν το διεθνή μέσα, έκανε μια μάλλον αδέξια κίνηση, στέλνοντας κατά λάθος με email μια λίστα με τις εξωφρενικές απαιτήσεις του, σε έναν υπάλληλο πληροφορικής αντί για τον παραγωγό της ταινίας του.

Ο Τομ Χάρντι, φέρεται να έστειλε τη λίστα, η οποία περιελάμβανε 27 αντικείμενα, σε λάθος Peter Heslop – το όνομα του παραγωγού της επερχόμενης ταινίας του.

Ο κατάλογος των απαιτήσεων του 47χρονου ηθοποιού, λέγεται ότι περιλαμβάνει έναν αρωματικό διαχυτή με λεβάντα, ένα κουτί με 60 ατμιστές με γεύση φράουλα, τσέχικη μπύρα, αφρόλουτρο με πιπέρι, καραμέλες Haribo, στρώματα Jiu-Jitsu, στυλό υπογράμμισης, σοκολάτες συγκεκριμένης εταιρίας, καφετιέρα, σούπα ντομάτας και κοτόπουλου, τοστιέρα, βραστήρα, ένα ηχείο Bose, Xbox Series X, εκτυπωτή, ορό ενδοφλέβιας ενυδάτωσης, μπολ για σκύλους και σακούλες για περιττώματα – για το γαλλικό μπουλντόγκ του, τον Blue.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο υπάλληλος πληροφορικής, λαμβάνει email που προορίζονται για τον άλλο Peter Heslop τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σε αυτό το διάστημα, φέρεται να έχει λάβει περίπου 50 λανθασμένα μηνύματα, μεταξύ των οποίων και από τη σύζυγο του παραγωγού και ένα για τον ηθοποιό Idris Elba.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις