Site icon NewsIT

Τζάστιν Μπίμπερ: Έξαλλος με τους θαυμαστές του – «Σας φαίνεται αστείο; Φύγετε από εδώ»

11.08.2024 | 00:07
Τζάστιν Μπίμπερ: Έξαλλος με τους θαυμαστές του – «Σας φαίνεται αστείο; Φύγετε από εδώ»

Νεαροί θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ στο Λος Άντζελες καταφέραν και του «έσπασαν τα νεύρα» με αποτέλεσμα ο γνωστός σταρ να βγει εκτός ορίων και να τους φωνάξει.

Ο αστέρας της ποπ βρισκόταν στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες και περίμενε να συνατήσει την σύζυγό του Χέιλι Μπίμπερ, όταν μία ομάδα παιδιών τον πλησίασε και ενθουσιασμένη άρχισε να τον τραβά βίντεο. Ο Τζάστιν Μπίμπερ εξαγριώθηκε στο θέαμα των θαυμαστών που δεν σεβάστηκαν την ιδιωτικότητά του και «έδειξε ένα άλλο πρόσωπο».

Σε βίντεο που ανέβασε αυτόπτης μάρτυρας στο Tiktok φαίνεται ο 30χρονος Καναδός να φωνάζει με έντονο ύφος στα παιδιά και να τα διώχνει σηκώνοντας και το χέρι του.

«Αλήθεια σας φαίνεται αστείο παιδιά; Φύγετε από εδώ, εμπρός, φύγετε. Αστείο; Δεν είναι καθόλου αστείο αδερφέ!», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής.

@brennanshtorch

Justin got so mad!

♬ original sound – Brennan Shtorch

Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Bieber, έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με ανεπιθύμητους παπαράτσι, είτε από επαγγελματίες, είτε από τους ίδιους τους θαυμαστές τους και έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους όταν δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική τους ζωή.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2018 και σύντομα θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version