Lifestyle

Τζάστιν Μπίμπερ: Νέα αινιγματική του ανάρτηση προκαλεί ανησυχία – «Μου έλεγαν από παιδί να μη μισώ»

Ανησυχία για την ψυχική υγεία του Τζάστιν Μπίμπερ μετά τη νέα ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής

O Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) για άλλη μια φορά έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του έπειτα από μια αινιγματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε στα Instagram Stories ένα κείμενο σε γκρι φόντο γράφοντας για τη δυσκολία στη διαχείριση των συναισθημάτων του.

Σε συνδυασμό με το μελαγχολικό ήχο του τραγουδιού της SZA «I Hate U» που επέλεξε να ακούγεται, πυροδότησε νέες ανησυχίες για την ψυχική του υγεία. «Πάντα μου έλεγαν από παιδί να μη μισώ. Αλλά αυτό με έκανε να πιστεύω ότι δεν μου επιτρέπουν να το νιώσω και έτσι δεν είπα σε κανέναν ότι το ένιωθα», έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

«Με έκανε να πιστεύω ότι πνίγομαι και ότι είμαι ανασφαλής να το αναγνωρίσω. Νομίζω ότι μπορούμε να πολεμήσουμε το μίσος μόνο όταν πρώτα αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει. Πώς να μην νιώθουμε μίσος από όλο αυτό το πλήγμα που έχουμε βιώσει;», συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκε ένα κείμενο στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου εξομολογήθηκε ότι νιώθει «ανεπαρκής τις περισσότερες ημέρες», έχοντας το σύνδρομο του απατεώνα λόγω της απότομης φήμης που απέκτησε.

Ο Μπίμπερ, ο οποίος έγινε διάσημος από την ηλικία των 15 ετών μέσα από βίντεο στο YouTube και κάνοντας τα πρώτα του βήματα με τη δισκογραφική εταιρία του Usher, έχει εδώ και καιρό μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη φήμη του, όπως αναφέρει το βρετανικό Ηello.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 4
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς 3