Lifestyle

Τζέιμι Λι Κέρτις και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξανά μαζί 30 χρόνια μετά την ταινία «Αληθινά ψέματα»

Τριάντα χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στην ταινία «Αληθινά ψέματα» Τζέιμι Λι Κέρτις και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συναντήθηκαν ξανά σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Μάλιστα, η Κέρτις μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο Instagram.

Οι ηθοποιοί Τζέιμι Λι Κέρτις και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συναντήθηκαν – όπως φαίνεται στο Instagram – σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τη μη κερδοσκοποπική οργάνωση After-School All-Stars, η οποία βοηθά παιδιά οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα.

Η Κέρτις ντύθηκε ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης που είχε να κάνει με τις ‘Αλπεις. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται με γερμανικό φόρεμα dirndl και με στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά.

«Ya, τ’ όνομά μου είναι Ίνγκεμποργκ, είμαι απ’ τη Στουτγάρδη» έγραψε.

Από κοντά, ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία, φορώντας κάλτσες μέχρι το γόνατο και μαύρο t-shirt. «Μ’ ΑΡΕΣΕΙ ο τρόπος που οι φίλοι μου βάζουν τη στολή τους κι εμφανίζονται για σκοπούς που δονούν τις ψυχές και τις καρδιές τους. @schwarzenegger LOVES @afterschoolallstars and I LOVE ARNOLD! THE GOAT!» έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Κέρτις και Σβαρτσενέγκερ πόζαραν επίσης μαζί με τον σεφ Hans Rockenwagner.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Στην προηγούμενη δημόσια συνάντησή τους, πέρυσι τον Οκτώβριο, ο Σβαρτσενέγκερ απότισε φόρο τιμής στην Κέρτις αποκαλώντας την «την πιο καταπληκτική ηθοποιό» και θυμήθηκε την περίοδο που ήταν μαζί στην ταινία «Αληθινά ψέματα».

Η ταινία κέρδισε Oscar Καλύτερων Οπτικών Εφέ και για αυτήν η Κέρτις τιμήθηκε με ένα Best Actress Golden Globe Award. Αναπολώντας η Κέρτις σημείωσε ότι θα ήθελε να εμφανιστεί ακόμη μια φορά σε ταινία μαζί με τον Σβαρτσενέγκερ.

«Μ’ έκανε να θέλω να κάνω άλλη μία μαζί του. Τον πλησίασα κι ήταν κάτι σαν “Φίλε, γιατί δεν κάνουμε άλλη μια ταινία; Θα τηλεφωνήσω σήμερα (στον Τζέιμς Κάμερον)”» είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η χήρα του Γιάννη Πουλόπουλου περιγράφει την γνωριμία τους και το πώς τελικά παντρεύτηκαν
«Πήρα αυτόν που ήθελα. Άλλο να παντρευτείς και άλλο να παντρευτείς αυτόν που έχεις ερωτευτεί, βέβαια εγώ μεγάλωσα με cheesecake και έπρεπε να φάω φασολάδα» αποκαλύπτει η Μπέττυ Πουλοπούλου
Η Μπέττυ Πουλοπούλου και ο θρυλικός Γιάννης Πουλόπουλος
Τζέισον Μομόα για την τελευταία συναυλία των Black Sabbath: «Θα είναι το μεγαλύτερο σόου στη Γη»
Οι Black Sabbath θα πουν «αντίο» στο κοινό τους, χαρίζοντάς τους μια μεγάλη συναυλία τον ερχόμενο Ιούλιο και ο Τζέισον Μομόα τόνισε το πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα είναι ο παρουσιαστής
Ο Τζέισον Μομόα