Τετάρτη, 31 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Δημοσίευσε το σέξι βίντεο για το τραγούδι «Cambia el Paso» με στίχους γεμάτους υπονοούμενα για τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Δημοσίευσε το σέξι βίντεο για το τραγούδι «Cambia el Paso» με στίχους γεμάτους υπονοούμενα για τον Μπεν Άφλεκ

Ένα τραγούδι γεμάτο υπονοούμενα για τον Μπεν Άφλεκ δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ στον λογαριασμό της στο Instagram εν μέσω φημών διαζυγίου. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε στο Instagram ένα παλιό της τραγούδι, το «Cambia el Paso», το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 αλλά η χρονική συγκυρία της ανάρτησης δίνει την εντύπωση ότι το «αφιερώνει» στον Μπεν Άφλεκ με τον οποίο δεν είναι στα καλύτερά τους. 

Στο throwback clip, η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει καθώς κυλιέται παιχνιδιάρικα σε μια παραλία με ένα εντυπωσιακό μπουστάκι και τζιν σορτς.

Οι στίχοι του τραγουδιού λένε: «Η ζωή της είναι καλύτερη τώρα χωρίς αυτόν… Δεν χρειάζεται κανέναν για να είναι καλά… Δεν αποτυγχάνει, δεν αποτυγχάνει». Σε άλλο σημείο το τραγούδι αναφέρει: «Δεν του αξίζει να την έχει στην αγκαλιά του…».

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το τραγούδι:

Το ζευγάρι – που δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί εδώ και σχεδόν ένα μήνα – βρίσκεται στο επίκεντρο φημών περί χωρισμού. 

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευμα-βόμβα υποστήριζε ότι ο γάμος της με τον Άφλεκ έχει τελειώσει εδώ και μήνες και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο και ότι μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

Πληροφορίες από Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις