Τετάρτη, 28 Αυγ.
32oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: «Ήταν σαν μητέρα» για τον Άφλεκ – Είναι κυκλοθυμικός και σκοτεινός

Τζένιφερ Λόπεζ: «Ήταν σαν μητέρα» για τον Άφλεκ – Είναι κυκλοθυμικός και σκοτεινός
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, το δεύτερο για την ακρίβεια, παρά τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες.

Το ζευγάρι, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ, εδώ και καιρό φαίνεται πως αντιμετώπιζε κρίση στον γάμο του και το οριστικό τέλος δεν άργησε να έρθει.

Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Τζένιφερ Λόπεζ προσπαθούσε να διαχειριστεί τις κακές διαθέσεις του συζύγου της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το People ανέφερε ότι η 55χρονη ηθοποιός της ταινίας «Atlas» – που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα – αφιέρωνε πολύ χρόνο προσπαθώντας να φροντίσει τον 52χρονο σύζυγό της και ήταν σαν μητέρα για εκείνον.

«Η Τζένιφερ αφιέρωνε πολύ χρόνο για να βεβαιωθεί ότι ο Μπεν ήταν ευτυχισμένος και είχε όλα όσα χρειαζόταν» είπε πηγή στο δημοσίευμα.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Άφλεκ ήταν περισσότερο σαν γιος της παρά σαν σύντροφός της, παρόλο που είναι μόλις τρία χρόνια μεγαλύτερή του. «Ο τρόπος που τον φρόντιζε ήταν σχεδόν παιδικός», συνέχισε η πηγή.

Και οι φίλοι της την παρότρυναν να σταματήσει γιατί το να του ανεβάζει τη διάθεση δεν ήταν η δουλειά της. «Οι φίλοι της υπενθύμιζαν συνεχώς ότι δεν είναι υπεύθυνη για τα συναισθήματά του. Είναι πολύ κυκλοθυμικός και σκοτεινός κατά καιρούς».

Όμως η Λόπεζ είναι το αντίθετο από αυτό: «Η Τζένιφερ εκτιμά τη ζωή με έναν άλλο τρόπο. Είναι πολύ ευγνώμων για τα πάντα».

Μάλιστα, συνήθιζε να έχει έναν πίνακα που έγραφε Gratitude Attitude στο σπίτι της.

Μια άλλη πηγή από το περιβάλλον της Γκάρνερ δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι ο ηθοποιός «δεν διαχειριζόταν ποτέ καλά το άγχος του».

Το περιοδικό People ισχυρίστηκε επίσης ότι το ζευγάρι απομακρύνθηκε λόγω της «απόστασης», καθώς εκείνη ταξίδευε πολύ για τη δουλειά της από το 2021 που τα ξαναβρήκαν.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ηθοποιός συμμετείχε συνολικά σε οκτώ ταινίες – πρωταγωνίστησε και έκανε την παραγωγή σε όλες και μάλιστα έγραψε και τη μουσική για τις ταινίες.

Εκτός από όλα αυτά, έκανε γυρίσματα για μια καμπάνια Coach, προώθησε τη σειρά ομορφιάς JLO Beauty, λάνσαρε το δικό της κοκτέιλ Delola και έβγαλε τραγούδια.

Έπειτα, υπήρχαν και οι επιδείξεις μόδας στο Παρίσι, οι εκδηλώσεις του Met Gala, ένα ταξίδι στο Ντουμπάι και οι συνεργασίες με εταιρείες όπως η Revolve.

Πληροφορίες από Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις