Site icon NewsIT

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ καταθέτουν αίτηση διαζυγίου: «Αυτό που είχαν πριν έχει χαθεί»

01.08.2024 | 09:18
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ καταθέτουν αίτηση διαζυγίου: «Αυτό που είχαν πριν έχει χαθεί»

Τίτλους τέλους και με τη «βούλα» ετοιμάζονται να βάλουν στον άλλοτε λαμπερό γάμο τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ.

Δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν ετοιμάσει τα χαρτιά του διαζυγίου τους και πλέον είναι θέμα χρόνο η κατάθεσή τους.

Πηγές από το περιβάλλον και των δύο ανέφεραν στην Daily Mail πως οι τελευταίες προσπάθειές τους να σώσουν τον έρωτά τους, δεν απέδωσαν, κι έτσι αναμένεται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους κι επίσημα πια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η κίνηση του Μπεν Άφλεκ να κλείσει τη συμφωνία για το νέο του σπίτι αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες, την ίδια ημέρα που η Τζένιφερ Λόπεζ ολοκλήρωσε την πώληση του διαμερίσματος της στη Νέα Υόρκη, και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της, 24 Ιουλίου, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά για την λαμπερή σταρ.

«Τα χαρτιά του διαζυγίου είναι έτοιμα εδώ και ένα μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της Λόπεζ.

«Θα εκδώσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πως πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», επεσήμανε η ίδια πηγή.

Ο 51χρονος Άφλεκ αγόρασε μία έπαυλη 5 υπνοδωματίων στο Λος Άντζελες λίγες ημέρες αφότου ο ίδιος και η Λόπεζ, έβγαλαν προς πώληση την έπαυλή τους, με 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια, στο Μπέβερλι Χιλς για 68.000.000 δολάρια.

Η Λόπεζ πέρασε τα γενέθλιά της στο Χάμπτονς, με ένα πάρτι που είχε θέμα το Μπρίτζερτον το Σάββατο 20.07.2024, ενώ ο Άφλεκ παρέμεινε στην Καλιφόρνια.

Ενώ πολλοί και διάσημοι καλεσμένοι έδωσαν το παρών, ο Μπεν Αφλεκ ήταν άφαντος.

Ο ηθοποιός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού δουλεύοντας στην παραγωγή του «The Accountant 2» στο Λος Άντζελες.

Η Λόπεζ εθεάθη να κάνει βόλτες με ποδήλατο, να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να περνά χρόνο με τη 18χρονη κόρη του Άφλεκ, Βάιολετ.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί στις 30 Μαρτίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version