Τρίτη, 2 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ξεπουλάνε έργα τέχνης από την 60 εκατ. δολαρίων έπαυλή τους στην Καλιφόρνια

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ξεπουλάνε έργα τέχνης από την 60 εκατ. δολαρίων έπαυλή τους στην Καλιφόρνια
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μην τους είδατε… μαζί εδώ κι έναν μήνα. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ που τα δημοσιεύματα τούς θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και να μην ζουν στο ίδιο σπίτι.

Τώρα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρονται να πωλούν έργα τέχνης από το εσωτερικό της έπαυλής τους, αξίας 60 εκατ. δολαρίων στο Μπελ-Ερ της Καλιφόρνια.

Το σπίτι καταχωρήθηκε για 65 εκατ. δολάρια τον περασμένο μήνα, έναν χρόνο μετά την αγορά του. Τώρα φαίνεται ότι κάποια από τα ακριβά πράγματα από την έπαυλη βγαίνουν προς πώληση.

Το PageSix δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (01.07.2024) ότι αντικείμενα, όπως πίνακες ζωγραφικής, πουλήθηκαν σε συλλέκτες στις αρχές Ιουνίου.

Το πρώην ζευγάρι έχει να εμφανιστεί δημόσια μαζί από τις 2 Ιουνίου, όταν Λόπεζ και Άφλεκ αντάλλαξαν ένα φιλί στον… αέρα στον αγώνα μπάσκετ του γιου του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Αυτή η είδηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου το People ανέφερε ότι ο Άφλεκ πήρε τα τελευταία αντικείμενα από την κατοικία, όσο η Λόπεζ έκανε διακοπές στην Ιταλία τον περασμένο μήνα.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν ζουν πλέον μαζί. Εκείνη διαμένει στην έπαυλή τους, ενώ εκείνος νοικιάζει ένα σπίτι στο Μπρέντγουντ έναντι 100.000 δολαρίων τον μήνα που βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ και τα παιδιά τους.

Το καλοκαίρι του 2023 το ζευγάρι αγόρασε με 60,85 εκατομμύρια δολάρια την έπαυλη.

Άφλεκ και Λόπεζ αρραβωνιάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 πριν χωρίσουν, μόνο για να είναι και πάλι μαζί και αργότερα να παντρευτούν τον Ιούλιο του 2022.

Πληροφορίες από Dailymail

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις