Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ πουλούν την επαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς για 68 εκατ. δολάρια

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ πουλούν την επαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς για 68 εκατ. δολάρια
Reuters

Για 68 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 62,4 εκατ. ευρώ) πωλείται η έπαυλη της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ στο Μπέβερλι Χιλς, με τις φήμες για διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού να φουντώνουν.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είναι παντρεμένοι από το 2022, αγόρασε το κτήμα των πέντε στρεμμάτων στο Μπέβερλι Χιλς τον Μάιο του 2023 για 60.805.000 δολάρια (55,8 εκατ. ευρώ).

Σύμφωνα με τη αγγελία πώλησης στο «The Agency», η έπαυλη η οποία «ανακαινίστηκε πρόσφατα με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας» διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί σε συνδυασμό με ασημί και χρυσές πινελιές.

Επίσης περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο κτίριο που στεγάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα ρινγκ για μποξ, ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα στούντιο ηχογράφησης, πισίνα πίσω από το κεντρικό ακίνητο και με θέα σε όλη την περιοχή, ένα ξεχωριστό ρετιρέ ξενώνα 5.000 τετραγωνικών ποδιών (464,51 τετραγωνικά μέτρα), ένα σπίτι για τον φύλακα, καθώς και ένα ευρύχωρο γκαράζ που χωράει έως και 12 αυτοκίνητα και χώρο στάθμευσης για 80 επιπλέον.

Το ζευγάρι φέρεται να ζει ήδη χωριστά.

Με τον Άφλεκ να μένει σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Μπρέντγουντ σε μικρή απόσταση από την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ και τα παιδιά τους, ενώ η Λόπεζ ζει μόνη της στην έπαυλη και αρκετές φορές τους τελευταίους δύο μήνες, ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει να ψάχνει σπίτια στο Λος Άντζελες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις