Site icon NewsIT

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς είναι να είσαι παντρεμένος με μια ντίβα – Όσα αποκαλύπτει ο πρώτος της σύζυγος, Ojani Noa

14.09.2024 | 09:49
Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς είναι να είσαι παντρεμένος με μια ντίβα – Όσα αποκαλύπτει ο πρώτος της σύζυγος, Ojani Noa

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί πώς είναι να είσαι παντρεμένος με την Τζένιφερ Λόπεζ;

Αυτό το hot ερώτημα, μπορεί να απαντηθεί μόνο από κάποιον που είχε δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την ντίβα, που ακούει στο όνομα Τζένιφερ Λόπεζ- η οποία ετοιμάζεται για το τέταρτο διαζύγιό της από τον πρώην πλέον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ.

Η daily mail «ξέθαψε» τον πρώτο σύζυγο της 55χρονης σταρ, τον κουβανό Ojani Noa ο οποίος μίλησε εκτενέστατα για τον έγγαμο βίο τους.

Ο Ojani Noa αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την Τζένιφερ Λόπεζ το 1997 και είναι ο μόνος από τους τέσσερις συζύγους της που την γνώριζε και την αγαπούσε πριν γίνει παγκόσμιο είδωλο.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Blood and Wine» και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 22 Φεβρουαρίου1997, αλλά ύστερα από περίπου έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 1998, πήραν διαζύγιο.

«Ήμουν ο πρώτος, ο πρωτοπόρος», δηλώνει χαρακτηριστικά. «Ήμουν εκεί στην αρχή της καριέρας της και την υποστήριζα, αντιμετωπίζοντας τα άγχη και τις ανασφάλειές της», λέει και με υπερηφάνεια τονίζει πως: «Ήμουν πολύ καλός σύζυγος γιατί πιστεύω στο γάμο. Όταν χωρίσαμε, μου ράγισε η καρδιά. Αισθάνομαι ότι όταν πήρε αυτό που ήθελε, δεν με χρειαζόταν πλέον».

«Η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ»

«Έβαλα πολύ χρόνο και προσπάθεια στη σχέση αυτή», λέει. «Αλλά όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μην σκέφτεσαι ότι είσαι στην κάμερα», συμπληρώνει.

Ο Ojani Noa/ AP Photos/Rebecca Blackwell

Σήμερα, ο 49χρονος Noa, εργάζεται ως personal trainer και ηθοποιός/παραγωγός με έδρα το Μαϊάμι. O Ojani έφτασε στις ΗΠΑ παράνομα σε ηλικία 15 ετών, όταν έκανε το επικίνδυνο ταξίδι 90 μιλίων από την Κούβα στη Φλόριντα με έξι φίλους του μέσα σε μια φουσκωτή σχεδία.

Δουλεύοντας σκληρά για να φτιάξει τη ζωή του – πλένοντας αυτοκίνητα στους δρόμους του Μαϊάμι και στη συνέχεια πιάτα στο εστιατόριο της τραγουδίστριας Gloria Estefan, Larios On The Beach. Ο 22χρονος εργαζόταν ως σερβιτόρος εκεί, όταν στην επιχείρηση πάτησε το πόδι της η 27χρονη τότε, Τζένιφερ.

Ο ίδιος θυμάται ότι όταν την είδε, σκέφτηκε πως «ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Είχε επίσης ένα απίστευτο σώμα. Ακόμα το έχει».

Η Τζένιφερ επέστρεψε την επόμενη μέρα και η βοηθός της ζήτησε να σερβίρει ο Οτζάνι στο τραπέζι τους.

Ήταν στο μακρινό 1996 και η Τζένιφερ βρισκόταν στην περιοχή για τα γυρίσματα της ταινίας «Blood and Wine» με τον Τζακ Νίκολσον και τον Μάικλ Κέιν. Μετά το πάρτι για το κλείσιμο της ταινίας εκείνο το βράδυ, η βοηθός της κάλεσε την Ojani σε ένα κοντινό κλαμπ μετά από αίτημα της Jennifer. Χόρεψαν και μετά φιλήθηκαν. Ήταν, όπως είπε, «σαν να γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον από πάντα».

Η J-Lo επέστρεψε στο Λος Άντζελες την επόμενη μέρα και για εβδομάδες μιλούσαν για ώρες στο τηλέφωνο.

«Είδα σε σένα κάτι ξεχωριστό»

«Τη ρώτησα: “Γιατί επέλεξες εμένα; Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος” και εκείνη μου απάντησε: “το ξέρω, αλλά είδα σε σένα κάτι ξεχωριστό που δεν είδα στους άλλους άντρες με τους οποίους δούλευα”».

 

Η Τζένιφερ βρισκόταν τότε λίγο πριν εκτιναχθεί σε παγκόσμιο icon, όταν ενσάρτκωσε τον ρόλο της Selena – μια βιογραφική ταινία για τη Λατίνα τραγουδίστρια που πυροβολήθηκε από έναν εμμονικό θαυμαστή της.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο Οτζάνι της έκανε πρόταση γάμου, γονατίζοντας μπροστά στους ηθοποιούς και το συνεργείο που ζητωκραύγαζαν.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων κόστισε 15.000 δολάρια, σίγουρα φθηνότερο από το πράσινο διαμάντι του Μπεν αξίας 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων (4,2 εκατομμυρίων λιρών), αλλά ο Ojani γελάει: «Ήταν ακόμα πολλά χρήματα τότε».

«Μπορώ να καταλάβω τον Μπεν Άφλεκ»

Μετά το γάμο έκαναν ένα ταξίδι στο Κι Γουέστ της Φλόριντα – πολύ διαφορετικό από τα χλιδάτα γαμήλια ταξίδια στο Παρίσι και την Ιταλία με τον Μπεν.

 «Σε κάποιες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος», λέει η Ojani, «Ο Μπεν μοιάζει σαν να θέλει να είναι εκεί μαζί της, αλλά απλά να μην θέλει να τον φωτογραφίζουν. Μπορώ να το καταλάβω αυτό. Ο γάμος είναι για όλους, αλλά ο μήνας του μέλιτος είναι μια ιδιωτική στιγμή. Για μένα, μου φάνηκε σαν να έλεγε: “Κοιτάξτε μας – είμαστε σε ταξίδι του μέλιτος! [Ας] μας δουν όλοι”».

«Τότε η Selena ήταν μια δύσκολη ταινία γι’ αυτήν γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση», αναφέρει «Πάθαινε κρίσεις πανικού, γινόταν ανασφαλής και έκλαιγε. Της έλεγα ότι έκανε καταπληκτική δουλειά. Της κρατούσα το χέρι και της έλεγα: “Μπορείς να τα καταφέρεις, κανένα πρόβλημα”».

«Δε ξέρω πόση αγάπη χρειάζεται»

«Είχε τέσσερις καλούς συζύγους και την έχουν αγαπήσει και στο παρελθόν», λέει, «οπότε δεν ξέρω πόση αγάπη χρειάζεται ή πόση αγάπη ψάχνει ακόμα».

Το καμπανάκι του θανάτου, όπως το βλέπει, ήταν εν μέρει η επιθυμία της για δημόσια προσοχή, μετά την επιτυχία της Selena. Ενώ πριν, μπορούσε να ενοχλείται όπως και εκείνος από τους φωτογράφους, η στάση της άλλαξε.

Ο Οτζάνι γινόταν όλο και πιο απρόθυμος να διατηρήσει την εντύπωση ότι όλα πάνε καλά – όπως φαίνεται και ο Μπεν, ο οποίος «συνελήφθη» από τους φωτογράφους στα Γκράμι το 2023 να δείχνει βαριεστημένος και μετά ενοχλημένος, όταν προφανώς του έκανε επίπληξη η σύζυγός του.

Ο Μπεν δήλωσε αργότερα ότι, παρά τα φαινόμενα, περνούσε καλά και απλώς δεν ήξεραν ότι οι κάμερες τον κατέγραφαν.

Για τον Ojani, και πάλι, ξύπνησαν αναμνήσεις. «Κατά τη γνώμη μου, διαπληκτίστηκαν στα Grammy και μετά ήταν σαν: «Θεέ μου, μας έπιασαν».

«Μισούσα το κόκκινο χαλί»

«Μπορώ να σας πω από τη δική μου εμπειρία, ότι είχαμε διαφωνίες στο αυτοκίνητο και μετά από 20 λεπτά έπρεπε να καθίσουμε και να προσποιηθούμε ότι όλα ήταν καλά. Αλλά δεν μπορείς να προσποιείσαι τόσο πολύ», λέει. «Όταν περνούσαμε άσχημα και βγαίναμε έξω ως ζευγάρι, είχα κι εγώ κακή διάθεση. Γιατί ήξερα ότι μέσα μου δεν ήμασταν καλά. Μισούσα να πηγαίνω στο κόκκινο χαλί. Προσπαθούσε να με πείσει να έρθω και εγώ έλεγα: “Με τίποτα. Δεν πρόκειται να προσποιηθώ”».

Ο Ojani λέει ότι ήταν εκείνος που έδωσε τέλος στο γάμο τους και λίγες μέρες αργότερα έλαβε τα χαρτιά του διαζυγίου. Φέρεται να έλαβε διακανονισμό 50.000 δολαρίων μετά τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 1998.

«Ποτέ δεν κοίταξα άλλη γυναίκα όσο ήμουν με την Τζένιφερ. Αλλά ένιωσα ότι με έβλεπαν σαν τον κακό της ιστορίας. Το περιβάλλον της ήθελε να την κάνουν να φαίνεται καλή εξαιτίας όλων όσων θα έβγαιναν – η ταινία, το άλμπουμ, και δεν ήθελαν κακή δημοσιότητα. Το έκαναν να ακούγεται σαν να μην ήθελα εγώ να είμαι μαζί της, ενώ ίσχυε το αντίθετο»

Ο Ojani, ωστόσο, επαινεί τον Ben, λέγοντας: «Τον έχω γνωρίσει και είναι καταπληκτικός τύπος. Παρόλο που και οι δύο βρίσκονται στο προσκήνιο, μπορείς να καταλάβεις ότι είναι ένας πραγματικά κλειστός άνθρωπος».

Από την άλλη πλευρά, επισημαίνει για την πρώην σύζυγό του, «πρέπει να της αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας».

Ωστόσο, ο Ojani δεν κρατάει κακία στην πρώην σύζυγό του. «Δεν υπάρχουν καθόλου άσχημα αισθήματα. Θα ήμουν πάντα φίλος της. Συμπάσχω και με τους δύο γιατί το διαζύγιο είναι δύσκολο».

Εάν συναντηθούν ποτέ και ο έρωτας χτυπήσει ξανά, θα γίνει ο σύζυγος νούμερο πέντε; «Αποκλείεται!» γελάει.

Η συμβουλή του για τη Jennifer, όμως, είναι ειλικρινής.

«Να μείνει single για λίγο καιρό, πάρε 12 μήνες άδεια», λέει. «Αν γνωρίσει κάποιον νέο σύντροφο, ίσως να το κρατήσει μυστικό και να μην παντρευτεί ξανά.

Έχει μια καταπληκτική καριέρα και είναι μια σκληρά εργαζόμενη, όμορφη γυναίκα, αλλά όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μην σκέφτεσαι ότι είσαι στην κάμερα»,λέει και προσθέτει: «Θα έλεγα απλώς στην Τζεν: πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version