Site icon NewsIT

Τζένιφερ Λόπεζ: Το τετ α τετ με τον κολλητό φίλο του Μπεν Άφλεκ, Ματ Ντέιμον – Του κρατούσε σφιχτά το χέρι

09.09.2024 | 21:05
Τζένιφερ Λόπεζ: Το τετ α τετ με τον κολλητό φίλο του Μπεν Άφλεκ, Ματ Ντέιμον – Του κρατούσε σφιχτά το χέρι

Η προσφάτως single Τζένιφερ Λόπεζ, έβγαλε «μάτι» με το revenge dress (το φόρεμα της εκδίκησης, αφορά στην πρώτη εμφάνιση μετά από ένα χωρισμό), στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, κατά την πρεμιέρα της ταινίας της Unstoppable, παραγωγός της οποίας είναι ο πρώην σύζυγός της Μπεν Άφλεκ και κολλητός του Ματ Ντέιμον.

Συμπαραγωγός της ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ, είναι ο καλύτερος φίλος του Μπεν Άφλεκ, Ματ Ντέιμον ο οποίος και παρευρέθηκε στην πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο (07.09.2024).

Τα ταμπλόιντ και οι παπαράτσι, έσπευσαν να καταγράψουν το γεγονός αλλά και να ακολουθήσουν κατά πόδας τους δυο φίλους, τους οποίους «τσάκωσαν» σε ενσταντανέ στο πάρτι μετά την προβολή της ταινίας.

«Ένα από τα πολλά μειονεκτήματα του διαζυγίου είναι ότι οι φίλοι αισθάνονται ότι πρέπει να διαλέξουν πλευρά – οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο σοβαρότερος χωρισμός στη showbiz για φέτος συνοδεύεται από ένα σωρό μπερδέματα…», γράφουν τα ταμπλόιντ.

Οι δυο σταρ, θα είχαν σίγουρα πολλά να πούνε. Αλλά και οι εικόνες με την Λόπεζ να κρατά το χέρι του Ντέιμον «μίλησαν» αρκετά, λίγες μόλις εβδομάδες αφότου η 55χρονη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί δύο χρόνια σύζυγό της – και καλύτερο φίλο του Matt – Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez κρατούσε σφιχτά το χέρι του Matt Damon, καθώς είχαν σκύψει ο ένας προς τον άλλον και συζητούσαν σε σοβαρό ύφος.

Πριν ο χωρισμός τους δημοσιοποιηθεί, λέγεται ότι ο Damon είχε συμβουλεύσει τον Affleck να «επικεντρωθεί στη δουλειά του» και να μην χάσει από τα μάτια του τους επαγγελματικούς του στόχους.

«Ο Matt προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Ben όταν τα ξαναβρήκε με την J.Lo ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί», δήλωσε πηγή στην DailyMail.

«Ο Matt ήταν εκεί για να βοηθήσει τον Ben να συνέλθει μετά τον πρώτο τους χωρισμό και ένιωθε ότι αυτό θα συνέβαινε ξανά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version