Lifestyle

Τζέρεμι Ρένερ για το σοβαρό του ατύχημα: «Ένα μικρό λάθος άλλαξε για πάντα τη ζωή μου»

«Το κεφάλι μου χτύπησε δυνατά στο έδαφος και άνοιξε αμέσως μια βαθιά πληγή» έγραψε ο ηθοποιός στο βιβλίο του

Ο δύο φορές υποψήφιος ηθοποιός για Όσκαρ Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner) αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, την Πρωτοχρονιά του 2023, όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό του μηχάνημα.

Στα επερχόμενα απομνημονεύματά του με τίτλο «My Next Breath», ο ηθοποιός περιγράφει την αλυσίδα των τραγικών γεγονότων που έλαβαν χώρα έξω από το σπίτι του, στη λίμνη Τάχο, καθώς προσπαθούσε να προστατεύσει τον 27χρονο ανιψιό του, Αλεξάντερ Φράις (Alexander Fries). «Δεν έβαλα χειρόφρενο, ούτε απενεργοποίησα τις ατσάλινες ερπύστριες. Εκείνη τη στιγμή αυτό το μικρό, αλλά τεράστιο λάθος θα άλλαζε για πάντα την πορεία της ζωής μου» σημείωσε για το ατύχημα στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στα ράφια, στις 29 Απριλίου.

Ο ηθοποιός όπως περιγράφει βρισκόταν μέσα στην καμπίνα οδήγησης του τεράστιου εκχιονιστικού, βάρους περίπου 6.350 κιλών, όταν συνειδητοποίησε ότι ο ανιψιός του βρισκόταν σε κίνδυνο. Τότε πήδηξε έξω σε μια προσπάθεια να του σώσει τη ζωή. Ωστόσο, στην κίνησή του αυτή, έχασε την ισορροπία και έπεσε στον παγωμένο δρόμο.

«Το κεφάλι μου χτύπησε δυνατά στο έδαφος και άνοιξε αμέσως μια βαθιά πληγή» έγραψε. Η συνέχεια ήταν εφιαλτική: «Ακούγονταν τρομεροί ήχοι θρυμματισμού καθώς τα 6.350 κιλά του γαλβανισμένου ατσάλινου μηχανήματος έπεφταν στο σώμα μου, αργά, αδυσώπητα, μονότονα. Ήταν ένας φρικιαστικός ήχος» συμπλήρωσε.

Ο Ρένερ υπέστη 38 κατάγματα οστών κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, διάτρηση στο συκώτι και κατάρρευση πνεύμονα. Ο Φράις του παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσουν τα σωστικά συνεργεία και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Guardian. Έμεινε εκεί για δύο εβδομάδες και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. Την πρώτη μέρα που επέστρεψε στο σπίτι, όπως περιγράφει στο βιβλίο, «πήγα κατευθείαν στο μπαρ μου. Σηκώθηκα από το αναπηρικό μου καροτσάκι με τα διαλυμένα πόδια και έβαλα ένα τεράστιο ποτήρι κόκκινο κρασί».

Μετά από πολύμηνη θεραπεία, επέστρεψε στα πλατό ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας «Knives Out», με τίτλο «Wake Up Dead Man».

Όπως δήλωσε στο περιοδικό People, η συγγραφή του «My Next Breath», αποτέλεσε μια «λυτρωτική εμπειρία».

«Δεν αποφεύγω να μιλάω γι’ αυτό. Είναι μέρος της ζωής μου κάθε μέρα και αποτελεί πάντα μια υπέροχη υπενθύμιση για τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος, για το πόσο εύθραυστο είναι το σώμα και πόσο απίστευτο είναι στην ανάρρωση», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα