Τρίτη, 16 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τζώρτζια Κεφαλά: Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να τον θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια

Τζώρτζια Κεφαλά: Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να τον θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια
Φωτογραφίες: NDP Photos

Αλλαγή στη σελίδα των προσωπικών της για την τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία ανακοίνωσε σε συνέντευξή της τον χωρισμό της μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες έγγαμου βίου

Η πετυχημένη τραγουδίστρια και πλέον βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά είναι και πάλι single καθώς επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον επί 27χρόνια σύζυγό της.

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο, ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Απογευματινή»

«Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης», δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Με τους γιους μου έχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι δύο», απάντησε η Τζώρτζια Κεφαλά σε σχετική ερώτηση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις