Site icon NewsIT

Τζούλια Νόβα για φωτιά στην Αττική: Νιώθω άπειρη οργή για όλους εκείνους που απείχαν, απλά δεν νοιάζονταν

13.08.2024 | 18:09
Τζούλια Νόβα για φωτιά στην Αττική: Νιώθω άπειρη οργή για όλους εκείνους που απείχαν, απλά δεν νοιάζονταν

“Οι εικόνες από την πυρκαγιά δεν λένε να ξεθωριάσουν και ο θυμός όλο και φουντώνει πιο πολύ”, τονίζει η Τζούλια Νόβα.

Αγανακτισμένη εμφανίστηκε η Τζούλια Νόβα, πριν από λίγες ώρες, στα social media με όσα έφερε στην Αττική η μεγάλη πυρκαγιά. Μάλιστα, η καλλονή παρουσιάστρια ένα βίντεο με τις προσπάθειες των πυροσβεστών και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα είδε η ίδια με τα μάτια της.

Στο βίντεο φαίνονται πλάνα από τη τεράστια φωτιά που έκαψε τη βορειοανατολική Αττική και οι προσπάθειες εθελοντών και πυροσβεστών να σβήσουν το μέτωπο τις νυχτερινές ώρες.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε πόσο θυμωμένη είναι με κάποιους πυροσβέστες που καθόντουσαν σε απόμακρα σημεία από το μέτωπο και δεν βοηθούσαν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Δείτε την ανάρτησή της:

“Δυο ημέρες πέρασαν και οι εικόνες από την πυρκαγιά δεν λένε να ξεθωριάσουν και ο θυμός όλο και φουντώνει πιο πολύ. Έλεγα να μην ανεβάσω κάποιες στιγμές που ζήσαμε προχθές στην πυρκαγιά αλλά νιώθω τόσο θυμό που δεν κρατήθηκα.

Κάθε φορά όταν κλείνω τα μάτια μου βλέπω τους εθελοντές και ΜΟΝΟ, με κίνδυνο τη ζωή τους να παλεύουν με τις φωτιές για να προστατέψουν ανθρώπους, ζώα και ξένες περιουσίες και από την άλλη εκείνους που έπρεπε να είναι στην θέση τους ή έστω δίπλα τους να είναι στοιβαγμένοι σε απόμακρα σημεία μακριά από την φωτιά και απλώς να βγάζουν φωτογραφίες”, τόνισε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

“Δεν κατονομάζω το σώμα γιατί σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που να κάνουν την δουλειά τους αλλά από αυτά που είδα με τα μάτια μου στην φετινή φωτιά με κάνει να νιώθω άπειρη οργή για όλους εκείνους που απλά απείχαν, απλά δεν νοιάζονταν! Και από την άλλη νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη προς τους εθελοντές που με τόσο θάρρος πάλεψαν και παλεύουν με τις φλόγες για όλους εκείνους που τους έχουν ανάγκη”.

“Μπράβο παιδιά και μακάρι όλος ο κόσμος να μπορέσει να παραδειγματιστεί από εσάς γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά! Όσο είμαστε μια γροθιά τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει ούτε πόλεμος ούτε η χειρότερη φωτιά”, έγραψε στο τέλος η παρουσιάστρια στη νέα της ανάρτηση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version