Κυριακή, 28 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τζόυς Ευείδη: Ο Γιώργος Κιμούλης ξέρει πολύ καλά το θέατρο και τους ηθοποιούς του

Τζόυς Ευείδη: Ο Γιώργος Κιμούλης ξέρει πολύ καλά το θέατρο και τους ηθοποιούς του
Φωτογραφία αρχείου

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι μεγάλο κεφάλαιο στο θέατρο», λέει η Τζόυς Ευείδη.

Σε μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές στο κοινό κωμωδίες της ευρωπαϊκής δραματουργίας, την «Σπασμένη Στάμνα» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, πρωταγωνιστεί φέτος η Τζόυς Ευείδη.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που δίνει στο ENJOY και την Μαρία Ανδρέου, η Τζόυς Ευείδη αναφέρεται και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο θεατρικό έργο αν και είναι μια κωμωδία που γράφτηκε το 1806 καταφέρνει να αγγίζει τον κόσμο και να τον κάνει να γελάει το 2024, η Τζόυς Ευείδη λέει τα εξής:

«Ο Γιώργος Κιμούλης το έκανε αυτό. Ο Γιώργος Κιμούλης έκανε σπουδαία διασκευή, μετάφραση και σκηνοθεσία. Πήρε στα χέρια του ένα πολύ ωραίο έργο και όλοι μαζί δουλέψαμε πολύ σκληρά για το αποτέλεσμα που είδατε. Έχουμε έναν πολύ όμορφο θίασο. Ο Γιώργος Κιμούλης ξέρει πολύ καλά το θέατρο και τους ηθοποιούς του. Πήρε από τον καθένα μας το καλύτερο κομμάτι μας, μας εμπιστεύθηκε. Ο Κιμούλης είναι μεγάλο κεφάλαιο στο θέατρο και αυτό που σας λέω δεν είναι υποκειμενικό, το πιστεύουν πάρα πολλοί και κλείνω την τοποθέτησή μου εδώ, για να  μην πουν ότι γλείφω τον σκηνοθέτη μας, αν και δεν το έχει καμία ανάγκη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις