Παρασκευή, 18 Οκτ.
15oC Αθήνα

Βάνα Μπάρμπα: «Ο Χρήστος Μάστορας θα κάνει τον Καζαντζίδη; Μάλλον τα λέτε για να με τσιγκλάτε»

Βάνα Μπάρμπα: «Ο Χρήστος Μάστορας θα κάνει τον Καζαντζίδη; Μάλλον τα λέτε για να με τσιγκλάτε»
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί σε ταινία τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά η Βάνα Μπάρμπα δεν το γνώριζε. Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι την ενημέρωσαν, η ίδια δεν τους πίστευε.

Ο Χρήστος Μάστορας ενσαρκώνει τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω» που σύντομα κάνει πρεμιέρα. Η Βάνα Μπάρμπα δεν το γνώριζε. Μπροστά στις κάμερες μάλιστα, έδειξε να μην πιστεύει τους δημοσιογράφους, που την ενημέρωσαν σχετικά. Είχε πάντως μόνο καλά λόγια να πει για τον Μάστορα και τις καλλιτεχνικές του δυνατότητες.

Το “Υπάρχω” αποτελεί τη “συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

«Τι θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας; Θα κάνει ο ίδιος τον Καζαντζίδη; Δεν ξέρω τι να σας πω τώρα. Όλο μου λέτε πράγματα για να με τσιγκλάτε νομίζω», είπε αρχικά έκπληκτη η Βάνα Μπάρμπα.

«Είναι ένα γλυκύτατο παιδί με πολύ ωραία προσωπικότητα. Ανήκει στη νέα γενιά και είναι εξαιρετικός αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Μάλλον εσείς τα λέτε αυτά», σχολίασε η ηθοποιός, αδυνατώντας να κατανοήσει ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός.

«Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο, δεν γίνεται. Κάποια πρότυπα δεν αγγίζονται. Αν τα καταφέρει, θα είναι μία έκπληξη σίγουρα», τόνισε στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα.

Όταν ρωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει επισήμανε: «Δεν θέλω να μιλάω πολύ για το θέμα της υγείας μου. Θα είναι μία δύσκολη περίοδος αλλά ας δίνουμε αγάπη στους ανθρώπους που παλεύουν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις