Site icon NewsIT

Βάνα Μπάρμπα: Το μόνο που φοβάμαι είναι μην αφήσω την κόρη μου

14.10.2024 | 14:20
Βάνα Μπάρμπα: Το μόνο που φοβάμαι είναι μην αφήσω την κόρη μου

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τη μάχη που δίνει μίλησε η Βάνα Μπάρμπα όταν το πρωί της Δευτέρας (14.102.2024) βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

«Δίνω τη δική μου μάχη, τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Νομίζω θα περάσω τον πήχη μετά τον Μάιο. Κάνω κάποιες ανοσοθεραπείες οι οποίες με βοηθάνε, πάω πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση που είμαι εγώ. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Εγώ πάω καλά, δόξα τω Θεώ. Πιστεύω ότι μετά τον Μάη θα είμαι ελεύθερη να πω ότι ξεπέρασα το μεγάλο εμπόδιο», είπε η Βάνα Μπάρμπα και δεν έκρυψε ότι το μεγαλύτερο άγχος της, είναι η κόρη της.

«Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου. Έχασα και τους γονείς μου, τη μητέρα μου πρόσφατα, έχασα την αδελφή μου… Τι άλλο έχω να χάσω; Το μόνο που είναι στη ζωή μου το πιο σημαντικό, είναι το παιδί μου. Πάντα ο γονιός, η μητέρα, σκέφτεται μη χάσει την επαφή με το παιδί της», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με την απόφασή της να αφήσει, ύστερα από πολλά χρόνια, τα νότια προάστια για να μετακομίσει στο κέντρο, η Βάνα Μπάρμπα εξήγησε τους λόγους: «Ήθελα να μηδενίσω τη ζωή μου και να ξαναρχίσω, όπως λέει το τραγούδι».

Αποκάλυψε επίσης για πλέον δεν μιλά για την κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα. «Δε μένουμε μαζί με την κόρη μου, έχει αυτονομηθεί πλήρως. Δε θέλει να λέω πολλά πράγματα για εκείνη. Είναι ένα μεγάλο κορίτσι και έχει δίκιο. Μου λέει “σταμάτα να μιλάς για εμένα” κι εγώ το σέβομαι.

 

Είναι σκληρό όταν φεύγουν τα παιδιά από τους γονείς τους. Έτσι πρέπει να γίνει. Μετά τα 18-19 πρέπει να φεύγουν τα παιδιά από τη φωλιά. Εγώ υπέφερα μέχρι να καταφέρω να βρω τον εαυτό μου. Μου πήρε 1,5 χρόνο. Έχει δίκιο γιατί μου έλεγε ότι βρίσκομαι πίσω από εκείνη κι αυτή η αγάπη την πνίγει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version