Site icon NewsIT

Βασίλειος Κωστέτσος και Πηγή Δεβετζή έκλεψαν την παράσταση στη Μύκονο με ροζ κοστούμι και ασημένιο φόρεμα

02.09.2024 | 09:58
Βασίλειος Κωστέτσος και Πηγή Δεβετζή έκλεψαν την παράσταση στη Μύκονο με ροζ κοστούμι και ασημένιο φόρεμα

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Πηγή Δεβετζή συνεχίζουν τις διακοπές στην αγαπημένη τους Μύκονο. Οι paparazzi εστίασαν πάνω τους, μόλις τους εντόπισαν σε σοκάκι του νησιού.

Τι κι αν το καλοκαίρι ημερολογιακά έφτασε στο τέλος του; Οι Έλληνες celebrities δεν λένε να εγκαταλείψουν την Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV «τσάκωσε» τον Βασίλειο Κωστέτσο να νυχτοπερπατάει με την Πηγή Δεβετζή στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων και η εκκεντρική εμφάνισή τους κέντρισε τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων.

Ο γνωστός σχεδιαστής φορούσε ροζ κοστοϋμι που συνδύασε με λευκή μπλούζα και κολιέ ενώ η ολυμπιονίκης επέλεξε ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα.

Και να ήθελαν δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι με τα φλας των paparazzi να αστράφτουν για ώρα και να αναγκάζουν τους περαστικούς να στρέψουν τα βλέμματά τους, στο σημείο που βρίσκονταν.

Το φετινό καλοκαίρι είχε και δύσκολες στιγμές για τον σχεδιαστή. Στα μέσα Ιουλίου, ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε στα επείγοντα ιδιωτικής κλινικής λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Ο γνωστός σχεδιαστής σε ανάρτησή του δεν αποκάλυψε τι ακριβώς αντιμετωπίζει, αλλά έδωσε ορισμένες λεπτομέρειες ευχαριστώντας παράλληλα όσους του έστειλαν μηνύματα.

«Ανήκω στα άτομα δυστυχώς υψηλού κινδύνου για έμφραγμα η εγκεφαλικό και χθες (20-07-2024) θορυβήθηκα πολύ! Ευτυχώς τα πρώτα νέα ήταν καλά! Σαφώς θα ελεγχθεί περαιτέρω με πιο αναλυτικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες» είχε γράψει τότε.

Όπως φαίνεται η περιπέτεια υγείας ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο ίδιος κάνει διακοπές στη Μύκονο, παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version